Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

„Jsem rád, že jsem doma.“ Zesláblý exprezident Clinton poděkoval lidem za podporu

Autor: Darina Jíchová - 
21. října 2021
19:20

Někdejší prezident Spojených států Bill Clinton (75) strávil minulý týden několik dní v nemocnici kvůli infekci močových cest. V neděli byl propuštěn domů, zesláblý Clinton na twitteru poděkoval lidem za jejich podporu a přání brzkého uzdravení, uvedl list Daily Mail.

„Jsem rád, že jsem zpátky doma,“ uvedl Clinton ve svém příspěvku. Zároveň vyzval lidi, aby naslouchali svému tělu a lépe se starali o vlastní zdraví. Ke svému stavu doplnil, že se mu daří dobře. Poděkoval všem, kdo mu „drželi palce“, a zároveň i zdravotníkům, kteří se o něj starali.

Clinton chce, aby lidé dbali na své zdraví

„Dojala mě vlna vaší podpory, kterou jste mi poslali během mého pobytu v nemocnici. Moc vám děkuji. Opravdu jsem rád, že jsem zpátky doma. Je mi skvěle, užívám si hezkého podzimního počasí,“ začal Clinton své poděkování. „Jsem na cestě k uzdravení, ale chtěl bych, aby mě teď všichni poslouchali: udělejte si čas, naslouchejte svým tělům a starejte se o ně i o sebe. Máme před sebou dost práce, každý z nás má důležitou roli v životě i budoucnosti,“ vyzval své fanoušky.

„Třeba já se budu snažit dělat to nejlepší tak dlouho, jak to půjde,“ zavázal se Clinton. Ve svém příspěvku se obrátil také na zdravotníky, kteří o něj pečovali, a poděkoval jim. V nemocnici strávil pět dní, nyní je na antibiotikách. Do nemocnice mu volal i současný prezident USA Joe Biden, aby mu popřál brzké uzdravení, navštěvovala ho manželka, ministryně zahraničí, Hillary Clintonová či dcera Chelsea.

Video  Mynář ukázal veřejnosti Zemana v nemocnici na videu, podepsal Vondráčkovi dokument.  - Blesk - Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

„Řekl mi, že je mu dobře,“ komentoval Clintonovu hospitalizaci Biden. Od odchodu z Bílého domu v roce 2001 Clintona provázejí zdravotní problémy, v roce 2004 prodělal operaci srdce, o rok později byl hospitalizován po kolapsu plíce, v roce 2010 měl další zdravotní obtíže – lékaři mu museli voperovat koronární stenty. Clinton následně přešel na veganskou stravu a zhubl, aby ulehčil svému zdraví.

Video  Monicagate (1998): Milostná aféra mladé stážistky s tehdejším prezidentem Billem Clintonem  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi