Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Potřebuji „zoufale“ ostříhat, přiznal premiér. Místo holiče si raději zarezervoval hospodu

Autor: Darina Jíchová - 
26. března 2021
11:05

Britský premiér Boris Johnson pro stanici Sky News přiznal, že „zoufale“ potřebuje ostříhat. Jeho bujará blonďatá kštice je dlouhodobě sledovaným tématem, občas se totiž ministerský předseda objeví „okudlaný jako podle hrnce“. Johnson naznačil, že ho zastřihne jeho snoubenka Carrie Symondsová. Anglická kadeřnictví a holičství by se měla znovu otevřít v pondělí 12. dubna, na to datum má už ale premiér jiné plány.

Kam že se to Johnson 12. dubna chystá? Týden po Velikonocích totiž neotevřou jen kadeřnictví, ale také hospody a premiér se nechal slyšet, že jeho první kroky povedou právě tam. Johnson tento týden překvapil, když uvedl, že návštěva hospod by mohla být podmíněna očkovacím certifikátem.

Premiér s novináři promluvil během čtvrteční návštěvy jeslí a školky na londýnském předměstí Greenford. Pohrál si s dětmi a maloval s nimi trs banánů, svým malířským uměním je ale moc nenadchl.

O stříhání se zřejmě postará snoubenka

„Ano, potřebuju ostříhat, a to brzo. Strašně a zoufale potřebuju ostříhat,“ řekl reportérům Sky News s úsměvem. Když se ptali na to, zda se objednal k holiči, dodal, že „na pondělek“ už má program plný, protože vyráží do hospody. Doplnil také, že se o zástřih možná postará jeho přítelkyně Symondsová, které doma láskyplně přezdívá „vydřička“ a se kterou podle různých zdrojů plánuje s uvolněním restrikcí velkou svatbu.

Britský premiér Johnson se snoubenkou Carrie Symondsovou. Britský premiér Johnson se snoubenkou Carrie Symondsovou. | Reuters

„Ano, možná to [Carrie] zkusí znovu,“ řekl váhavě premiér, jako by se „pod nůžky“ své přítelkyně bál. Rozvolňování opatření spojených s pandemií v Británii pokračuje i navzdory tomu, že se Evropa potýká s počátečním náporem třetí vlny koronaviru.

Video  Nevyzpytatelný Matovič neumí prohrát. Jeho vládě zlomily vaz potíže, se kterými se potýká i Česko  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

frantacizek ( 26. března 2021 13:22 )

ještě měsíc a má to jak Kurt

Zobrazit celou diskusi