Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nevybíravá slova o první dámě Brigitte (67): „Ta stará,“ přezdívá jí Macronův předchůdce

Autor: Darina Jíchová - 
30. října 2020
05:40

Exprezident François Hollande (66) nemá svého nástupce Emmanuela Macrona (42) zrovna v lásce. Co je ale překvapující, je to, že Hollande a jeho partnerka, herečka Julie Gayetová (48), rádi zesměšňují současnou první dámu Brigitte Macronovou (67). Obvykle se strefují do věkového rozdílu, který první pár dělí - Macronové prý říkají „ta stará“, odhalil to další neautorizovaný životopis Macronové, uvedl list Daily Mail.

Macronová je o 25 let starší než její manžel, v minulosti se nechala mnohokrát slyšet, že nemá ráda, když na to tisk neustále upozorňuje, protože „si je toho sama vědoma“. Macronovi se seznámili na lyceum v Amiens, prezident se tehdy jako patnáctiletý student zamiloval do své učitelky. Do věkového rozdílu se už v minulosti navezl například brazilský prezident Jair Bolsonaro.

Vtípky a urážky

Podle knihy „Paní prezidentka“ novinářek Avy Djamshidiové a Nathalie Schuckové si z Macronových utahují také Hollande a Gayetová. Kromě nelichotivé přezdívky „ta stará“ se měla dvojice nechat slyšet, že „Macron neměl v roce 2017 žádnou jinou možnost než kandidovat na prezidenta, pak už by byla jeho žena moc stará“.

„Ještě před volbami mnoho Hollandeových hostů vypovědělo, že slyšeli Hollandea a Gayetovou, jak se chichotají a všem vyprávějí, proč Macron kandiduje už teď a ne až v roce 2022,“ uvádějí autorky knihy. Novinářky také zmínily, že Gayetová mnohokrát kritizovala, jak se k ní Macronová chová. Na veřejnosti prý dámy zachovávají vzezření dekora, ale jakmile jsou mimo pozornost médií, je mezi nimi cítit velká nevraživost.

Macronová svou předchůdkyni nemusí

Gayetová měla první dámě poslat rozzuřenou sms zprávu, protože ji Macronová v roce 2019 nepozvala na večeři s bývalými prvními dámami, místo toho pozvala Hollandeovu předchozí partnerku Valerii Trierweilerovou. Francouzská herečka několikrát slovně zaútočila i na prezidenta Macrona, o kterém mluví jako o „zrádci“.

Hollande také není žádný svatoušek, se svou současnou partnerkou začal „randit“, když byl ještě ve vztahu s novinářkou Trierweilerovou. Exprezident už několikrát otevřeně promluvil o svých nesympatiích vůči Macronovi. Kniha „Paní prezidentka“ vyšla už v loňském roce, pozornost jí média začala věnovat až tento týden.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Lubomír Babáček ( 30. října 2020 11:44 )

Já zase tvrdím, že pamatuje Mrtvé moře, ještě když bylo pouze nemocné.

tryskomys ( 30. října 2020 11:00 )

Vždyt je to pravda,dobré pořekadlo,že pro pravdu se člověk nejvíc zlobí,to samé u té zženstilé dvojky v Americe,kufříkové herečky a její kabelce.

andorea ( 30. října 2020 10:21 )

Je to stará škatule? Je. Na tom žádná korektnost nic nezmění.

ceskarebelka ( 30. října 2020 09:31 )

No a co když Macronovi se líbí, tak to Hollandovi může být ukradené. Brigitte se vkusně a moderně obléká a má na svůj věk šmrnc. Že by ta Hollandova partnerka byla nějaká krasavice, to se zrovna nedá říct. Vztah mezi dvěma lidmi není o tom jak kdo vypadá, ale jak se mají navzájem rádi. A mám pocit že Macron s Brigitte je stálejší pár ne Holland.

ANO_nam_bude_lip ( 30. října 2020 08:09 )

Gerontofil.

Zobrazit celou diskusi