Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Luxusní postel i něžná pusa. Ivanka Trumpová popřála mámě Ivaně k 71. narozeninám

Autor: Darina Jíchová - 
21. února 2020
20:50

První dcera Spojených států Ivanka Trumpová se na svém instagramu pochlubila sérií fotek se svou matkou, českou podnikatelkou a bývalou lyžařkou Ivanou Trumpovou-Zelníčkovou. Snímky sdílela u příležitosti 71. narozenin své matky, které Trumpová-Zelníčková oslavila tento týden ve čtvrtek. „Krásné narozeniny, mami,“ vzkázala přes sociální sítě Ivanka. Zprávu přinesl web deníku Daily Mail.

Jako přední poradkyně svého otce, prezidenta Donalda Trumpa, je Ivanka v jednom kole. Nedávno se vrátila z Dubaje, kde přednášela na Ženském globálním fóru. Na svou matku nikdy nezapomíná, přeje jí k Vánocům, Díkuvzdání, Dni matek, narozeninám a dalším svátkům.

Přání od Ivanky se většinou objeví na jejích sociálních sítích a bývá doplněné o nějakou archivní fotku. Někdy vzpomínky na dětství sdílí i „jen tak“.

Donald Trump mladší na svém instagramu sdílel fotku s matkou a sourozenci. Donald Trump mladší na svém instagramu sdílel fotku s matkou a sourozenci. | Instagram Donalda Trumpa mladšího

Tentokrát Ivanka „vytáhla“ někdejší slavnou sportovkyni právě na lyžích, na jednom ze snímků se Trumpová-Zelníčková prohání po svazích v upnuté stříbrné kombinéze, na dalším dohlíží na svou dceru. Na posledním obrázku jsou matka s dcerou na honosné posteli se zlatými sloupky. Ivanka matku něžně líbá na tvář, obě jsou sladěné do bílé a krémové barvy.

Na instagramu přál matce i syn

Od svého bývalého manžela, prezidenta Trumpa, se Trumpová-Zelníčková přání nedočkala. Jejich nejstarší syn, Donald Trump mladší, přál stejně jako Ivanka na instagramu. „Všechno nejlepší, mami. Milujeme tě,“ napsal k fotce z dětství, na které je s bratrem Ericem, Ivankou a matkou. Na instagramu Erica Trumpa, nejmladšího z dětí Trumpové-Zelníčkové, blahopřání chybí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi