Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

„Cítíte ji dvě vteřiny předtím, než ji vidíte.“ Trumpová má v oblibě výrazný parfém

Autor: Darina Jíchová - 
26. ledna 2020
20:33

Pro první dámu Spojených států Melanii Trumpovou je charakteristických hned několik věcí: stoický tvrdý výraz bez úsměvu, rozpuštěné vlasy, sluneční brýle nebo lodičky s vysokými podpatky. Jako každá žena se neobejde bez svého parfému. Svědkové vypověděli, že Trumpová používá dost výraznou vůni. „Dřív ji ucítíte, než ji uvidíte,“ popsala zpravodajka stanice CNN.

Novinářka Kate Bennetová působila v Bílém domě jako korespondentka CNN, na základě svých zkušeností s Trumpovou na konci roku 2019 vydala neautorizovaný životopis první dámy. Na jeho stránkách mimo jiné rozebírá „unikátní vůni“ Trumpové. „Používá výraznou a nápadnou vůni, zaznamená ji každý i lidé, kteří pachy většinou neregistrují,“ vysvětlila Bennetová.

K Melanii Trumpové neodmyslitelně patří lodičky s jehlovými podpatky. K Melanii Trumpové neodmyslitelně patří lodičky s jehlovými podpatky. | Reuters

Parfém jako upozornění pro fotografy

Bennetová dodala, že parfém první dámy je skutečně odlišný od jiných a že „nikdy nic podobného necítila“. „Je to něco jako varování, ucítíte ji tak dvě vteřiny předtím, než vejde do místnosti. Fotografové to používají jako signál, že si mají připravit foťáky. Na parfém první dámy si už zvykli,“ uvedla Bennetová.

„Značku parfému neznáme, podle všeho je to její tajemství. Domnívám se, že to může být vůně namíchaná speciálně pro ni, která jinak není k dostání. Je to směsice různých pachů, osobně jsem identifikovala tóny jasmínu a lilií a pak něco exotického jako skořice nebo oolong čaj,“ popsala Bennetová.

Proč se Trumpová neusmívá?

Životopis se věnuje také tomu, proč se Trumpová neusmívá. Právě chybějící úsměv první dámy je věc, za kterou je slovinská exmodelka nejčastěji kritizována. Podle Bennetové vysvětlení leží v domovině Trumpové, tedy na Slovinsku, kam se novinářka vydala. Strohý, pro mnohé zamračený a přísný výraz je pro Slovince typický, vyjádřila se k tématu Bennetová.

„Pro lidi, tedy pro Američany, je znepokojující, že se jejich první dáma tak málo usmívá. Čemu však lidé nerozumí, je fakt, že v jejím rodném Slovinsku je tento výraz naprosto normální. Navíc sama Trumpová se nechala slyšet, že se usmívá, když se na úsměv cítí, a ne když musí,“ zakončila Bennetová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kristýna ryglová ( 15. listopadu 2023 21:21 )

Každý má rád něco jiného, ale proč s tím obtěžovat i jiné . Já třeba nemám ráda výrazné parfémy a ani u někoho jiného se mi to nelíbí. Čeho je moc, toho je prostě příliš... Vyhovuje mi květnový parfém ARM DI GIO, který jsem našla na http­s://ww­w.esen­sino­.cz/dam­ske-parfemy/ a už používám jenom ten .

verka1 ( 27. ledna 2020 09:11 )

Je naštvaná na Donalda a proto se nesměje.

Wells ( 27. ledna 2020 01:29 )

Američani se opravdu pořád usmívaji i když by vám nejradši vrazili nůž do zad. Mají to totiž v popisu práce. Usmívat se, usmívat se a zase se usmívat. Nikdy nevíte kdo je opravdu váš přítel a kdo by vás nejradši zabil protože se na vás usmívaji a objímaji vás oba. I když dostanete v práci “padáka” tak vám ho naservírujou s úsměvem a ještě vás obejmout. Ona

Osho ( 26. ledna 2020 22:26 )

Jedna z nich mi říkala, že se nesprchuje večer, ale až ráno. Tak to je fuk jít špinavá do postele. No a když se jí ráno taky nechce, tak pak se musí naparfemovat,aby to nebylo poznat.To je jasné, je to cítit i přes pafem, to nezakryji.

Osho ( 26. ledna 2020 22:22 )

Taky jsem alergik na parfémy, okamžitě začnu kašlat dusit se a to dvě hodiny a na to přijde panik attack, a to je šílené. Jsem bez energie. Takže v autobusech a někdy i v práci musím nosit roušku. Taky si myslím, že tím někteří zakrývají své nemyti.
V práci mi to dvě ženské dělají naschvál, nastříkáji se i když už volali ke mně dvakrát ambulanci. Taky nemám zájem dýchat jejich smradu,chemii a toxiny denně osm hodin, je to hnus. A co zdraví? Ony si neuvědomují, že toxiny dýchají taky.

Zobrazit celou diskusi