Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Premiér s milenkou si užívají luxusu v Karibiku. Jejich vila stojí přes půl „mega“ týdně

Autor: sova - 
4. ledna 2020
13:14

Britský ministerský předseda Boris Johnson se svou partnerkou Carrie Symondsovou v těchto dnech pobývají v luxusní vile na ostrově Mustique, který je součástí souostroví Svatý Vincenc a Grenadiny v Karibském moři. Podle informací listu Daily Mail ubytování v rezidenci stojí 20 tisíc liber (téměř 600 tisíc korun) týdně. Premiérský pár, který zde pobývá od Vánoc, má k dispozici také vlastní personál včetně šéfkuchaře a čtyři ložnice.

Zatímco na Středním východě panuje předválečné napětí, britský předseda vlády si užívá luxusu v místním baru, který je opěvovaný královskou rodinou i rockovými hvězdami. Právě v podniku s názvem Basil's Bar slavil Johnson příchod nového roku.

Zatím není jasné, zda si Johnson s partnerkou hradí pobyt sami, nebo jej přijali jako pohostinnost od majitelů rezidence, kteří jsou údajně Američané.

Premiér letěl ekonomickou třídou

Z leteckého pohledu vypadá dům, který Johnson se Symondsovou aktuálně obývají, jako malá pevnost zasazená do klidné lesní přírody.

Navzdory tamnímu poklidu je téměř jisté, že Boris Johnson během posledních 24 hodin telefonoval s dalšími světovými vůdci kvůli situaci, která nastala poté, co Američané při raketovém útoku zabili velitele íránských elitních jednotek Sulejmáního.

V této karibské vile strávili Vánoce i Silvestra britský premiér Boris Johnson a jeho partnerka Carrie Symondsová. V této karibské vile strávili Vánoce i Silvestra britský premiér Boris Johnson a jeho partnerka Carrie Symondsová. | oceanus-mustique.com

Downing Street až do včerejška na dotazy k premiérově pobytu v Karibiku nereagovala. V pátek tiskový odbor britské vlády uvedl, že se k záležitosti nebude vyjadřovat. Podle médií předseda vlády do Karibiku letěl ekonomickou třídou British Airways a za letenku dal 1 300 liber (zhruba 38 800 korun).

sorgedoktor ( 4. ledna 2020 13:31 )

Gratuluju, my styl

Zobrazit celou diskusi