Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Holčička (5) je hvězdou sociálních sítí: Za pouhý rok si přišla na 412 milionů!

Autor: rc - 
3. ledna 2020
20:01

Anastasii Radzinskayaové je teprve pět let a už je milionářkou! K obrovskému jmění přišla díky své popularitě na sociální síti YouTube, kde sdílí videa, na nichž si hraje a provádí různé pokusy se svými rodiči. Díky své popularitě si jen za rok přišla na 18 milionů dolarů (cca 412 milionů Kč)!

Videa, na nichž si hraje, dělá různé vědecké pokusy nebo je na výletě se svými rodiči, jsou naprostou senzací! Snímek, v němž je na výletě se svým otcem na farmě, vidělo 767 milionů lidí. Pozornost si získalo i video, které zachycuje její den na pláži, kde ji její táta zahrabává do písku! Pětiminutový vlog vidělo 406 milionů lidí.

Díky enormní sledovanosti se Anastasia dostala mezi deset nejvýdělečnějších youtuberů za rok 2019. Časopis Forbes pětiletou hvězdu sociálních sítí umístil na třetí pozici! Anastasia si za rok přišla na 18 milionů dolarů (412 milionů Kč).

Dívka, která se s rodinou přestěhovala na Floridu do Boca Raton, spolupracuje například s Legolandem. Malá youtuberka si získala velký počet fanoušků díky zpracování svých videí. Videa jsou překládána do víc jak sedmi různých jazyků a víc než na mluvené slovo se v nich autorka spoléhá na hudbu.

Zobrazit celou diskusi