Je to tak, fanynky u jednoho z nejslavnějších českých youtuberů nemají šanci! Karel „Kovy“ Kovář (23) přesně před dvěma roky veřejně přiznal, že je na kluky. Dokonce má přítele, jehož ale úzkostlivě tají! „Ten člověk je z úplně jiného prostředí. Zájmy má nastavené jinde. Sleduje můj svět, zná ho, ale není v něm nějak přítomný. Všechno je to TOP secret,“ svěřil nyní Kovy primáckému Top Staru, že je ve vztahu. A že je v něm šťastný.

Měl bych umřít?

Coming out neboli veřejně přihlášení k odlišné sexuální orientaci učinil ve své knize. „Drtivá většina reakcí byla taková, že to je v pohodě. Na druhou stranu nezanedbatelné množství reakcí bylo takových, že bych měl umřít. S tím jsem ale tak nějak počítal...“ poznamenal tehdy. Rok se pak odhodlával k natočení videa na toto velmi osobní téma. Chtěl jím pomoci mladým lidem, kteří se hledají, jako dřív on. Sám totiž neměl nikoho, s kým by svou sexualitu probral.

Fandí mu

Videozpověď má již momentálně přes 793 tisíc zhlédnutí a fanoušků i fanynek od té doby, i přes počet negací, neubylo. Spíš naopak. Kovy dál vítězí na Czech Social Awards (naposledy minulý týden) a i teď ve StarDance je díky své popularitě žhavým favoritem na vítězství. „Budu první, kdo může zaručit, že nezačne chodit se svou tanečnicí,“ prohlásil s humorem sobě vlastním.

VIDEO: Kovy na Social Awards o účasti ve Stardance

Video
Video se připravuje ...

Kovy na Social awards o účasti ve Stardance David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
71 fotografií