Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Obří trapas Maroše Kramára: Prezidentku Čaputovou nazval opicí

Autor: red - 
10. listopadu 2019
13:30

Herec a moderátor Maroš Kramár pořádně rozvířil vody na Slovensku. Při natáčení oblíbené televizní show totiž nepřímo označil prezidentku Zuzanu Čaputovou na opici, píše slovenský web Pluska. Hlavě státu se pak dlouho omlouval.

Zuzana Čaputová byla tajným hostem jubilejního 300. dílu oblíbeného pořadu Inkognito, který odvysílá televize v pondělí večer. Která osobnost přijde, hádalo čistě mužské osazenstvo. Kromě Kramára ještě Jozef Vajda, Michal Hudál a Marián Čekovský. Ani jeden z nich neměl nejmenší tušení, kdo ze zákulisí vyjde.

Kramár si prezidentku nejprve popletl s hereckou kolegyní Zdenou Studénkovou a tipoval, že vyskočí ze speciálního dortu, píše Pluska. A pak přišel pořádný trapas. Když Čaputová vešla do studia, spustili diváci dlouhý potlesk. Kramár v tu chvíli poznamenal, že po takovém potlesku tato osobnost nebude dlouho žít, protože tak slavný nemůže být mladý člověk (Čaputové je 46 let). Třešničkou na dortu bylo, když řekl, jestli nejde o nějakou opici.

Kramár tím pořádně vykolejil moderátora pořadu Vláda Voštinára, který se pohledem za kolegu omlouval. Když to, že je hostem hlava státu, zjistil i Kramár, kál se a Čaputové se dlouho omlouval. Prezidentka vzala trapas s nadhledem. Sama prý s dcerami pořad ráda sleduje.

Zuzana Čaputová během své inaugurace Zuzana Čaputová během své inaugurace | Reuters

Zuzana Čaputová stojí v čele Slovenska od poloviny letošního června, kdy vystřídala Andreje Kisku. Slováky si získala i tím, že se navzdory nejvyšší ústavní funkci snaží dál žít „normální“ život jako máma dvou dětí.

Video  Bratr Čaputové: Kvůli výhrůžkám měla ochranku. A jako prezidentka nechce z domu  - Jakub Veinlich/Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 15. února 2020 19:20 )

už jsem myslela že jí urazil kvůli vzhledu , on by mohl být její bratr jsou si podobní

pulsar ( 11. listopadu 2019 20:36 )

Kramar je typicky prizivnicky buran, k hercovi ma dalako a ta jeho cestina.. No lepsia ako Buresova, ale nic moc..

Nebude urazat nasu Pani Prezidentku!!! Caputova

pulsar ( 11. listopadu 2019 20:31 )

Kramar sa asi vzil do role Kocnere v seriali "Za sklom" az tak, ze mu z toho prepina

pulsar ( 11. listopadu 2019 20:29 )

Za vsetkym hladaj Sorosa a spiknutia

IQ na urovni izbovej teploty

illyria ( 11. listopadu 2019 18:55 )

1000x lepší Zeman, než Sorošova Barbie, kterou udělala agentura Aarona Shaviva... Nicméně, tobě Čaputovce jméno Shaviv nic neříká co...? tak si to vygoogli...

Zobrazit celou diskusi