Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Macron se ženou řekli, co dělají po večerech. Je v tom i láska k jinému muži

Autor: Darina Jíchová - 
22. října 2019
23:20

Francouzský prezidentský pár, Emmanuel (41) a Brigitte (66) Macronovi, si dlouhé podzimní večery krátí u televize, s nadšením sledují historický pořad Secrets d'Histoire, v češtině Tajemství dějin. Občas si zajdou i na večeři s jeho moderátorem, prezident dokonce odhalil, že jeho manželka provaděče pořadem „miluje“, napsal francouzský magazín Gala.

Moderátor Stéphane Bern popsal reportérům magazínu, jak se s „přátelským“ prezidentským párem seznámil. Mají k sobě tak blízko, že Bern patří do úzkého kruhu přátel první dámy a je častým hostem v Elysejském paláci.

„Je to vtipná příhoda,“ začal vyprávět. „Ukázalo se, že jsou to moji fanoušci, teda ne přímo moji, ale mého pořadu,“ uvedl. Secrets d'Histoire pochází z produkce stanice France 2, jednotlivé díly lze sledovat i přes vlastní YouTube kanál pořadu.

Francouzský prezident Emmanuel Macron s manželkou Brigitte, moderátorem Bernem a dětmi. Francouzský prezident Emmanuel Macron s manželkou Brigitte, moderátorem Bernem a dětmi. | Reuters

Moderátor je kvůli Macronovým pod tlakem

Bern sdělil tisku, že se jako první seznámil s prezidentem. Setkali se v době, kdy byl Macron ještě ministrem hospodářství. „Udělal první krok, viděl mě na ulice a přišel za mnou. Řekl mi, doma se díváme na váš pořad, moje žena vás miluje,“ vzpomínal Bern.

„Dejte mi prosím vaše číslo, musíme zajít na večeři,“ vyzval tehdy Macron moderátora. „Takhle začalo naše přátelství, ale nese to s sebou i jistý tlak,“ postěžoval si Bern.

„Emmanuel a Brigitte jsou poctiví a pozorní diváci, najednou nemám žádný prostor dělat chyby. Pokud něco zvořu, hned mi to řeknou. Občas volají hned po odvysílaném dílu,“ přiznal moderátor.

„Teď se dívají na všechno, na každou moji show,“ doplnil. „Rozebírali se mnou i moderování Eurovize,“ prohlásil Bern. Sám Macron se v nedávném rozhovoru přiznal, že o víkendu i s manželkou sleduje hudební soutěž The Voice, která v Česku běžela pod názvem Hlas Česko Slovensko.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Antonn Blha ( 23. října 2019 08:21 )

Malý Oidypus se po večerech učí balzamovací techniky😂😂😂

pupak_1 ( 23. října 2019 01:31 )

Babka má moderátora, Emánek se nechává obšťastňovat do hnědého očka od urostlých černoušků.
Taková "normální" rodinka.
Jen kdyby si ten úchylný magor nechtěl hrát na vůsce EU.

Zobrazit celou diskusi