Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Macronová odhalila po nohách i dekolt. O 20 let mladší princezna ukázala jen kotníky

Autor: Darina Jíchová - 
10. října 2019
11:00

První dáma Francie Brigitte Macronová (66) tento týden přivítala v Paříži dánskou korunní princeznu Mary (47). Přestože ženy dělí skoro 20 let, vypadají jako vrstevnice. Francouzka si dokonce oblékla mnohem mladistvější model než její společnice. Macronová dorazila v černých kabátových šatech se sukní nad kolena, princezna Mary v bílém roláčku a červené tartanové midisukni, obě si neodpustily ladící lodičky s jehlovými podpatky. O Francouzce je známé, že se ráda pochlubí svýma štíhlýma nohama, výjimečně ale ukázala i krk a dekolt, které obvykle skrývá a považuje za své „problémové“ partie, uvedl list Daily Mail.

Macronová dánskou princeznu přivítala s úsměvem a polibkem na tvář, společně se vydaly na prohlídku jedné z pařížských škol. Francouzka se jako bývalá učitelka velmi zajímá o úroveň vzdělání. Nedávno se dokonce v rámci speciálního projektu vrátila za katedru.

První dáma Francie Brigitte Macronová s dánskou korunní princeznou Mary. První dáma Francie Brigitte Macronová s dánskou korunní princeznou Mary. | Reuters

Obě ženy ve škole promluvily o důležitosti vzdělání. První dáma se mimo jiné znovu zmínila o rostoucím počtu sebevražd mezi studenty. Neskrývala svůj smutek. Studenti na důležitou návštěvu čekali v oblecích, studentky v dlouhých modrých šatech. První dámu i princeznu obdarovali květinami.

Princezna je srovnávána s vévodkyní Kate

Princezna Mary je stejně jako Macronová považována za jednu z módních ikon současnosti. Oproti minimalistickému stylu Francouzky, modely dánské šlechtičny často připomínají to, co nosí Kate, vévodkyně z Cambridge. Ženy bývají často srovnávány i proto, že jsou podobné vzhledově a mají rády stejné návrháře, například Alexandra McQueena, od kterého byla i tartanová sukně princezny Mary.

Princezna Mary s manželem, dánským korunním princem Frederikem, strávili v Paříži tři dny. Do Francie přijeli podpořit obchodní vztahy mezi oběma národy.

 

y1xcvbnm ( 1. září 2021 18:43 )

kolik má paruk????

DWEI ( 11. října 2019 07:07 )

zvonekdozahrady - příspěvek z 10.10 a 18.20 VELMI TREFNÉ !!!!

bostonskyviitr ( 11. října 2019 04:58 )

Z fota je mi na blití....🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

slecnadashwoodova ( 11. října 2019 00:23 )

a mozno iba maju pokyn, co maju pisat

slecnadashwoodova ( 11. října 2019 00:21 )

Přestože ženy dělí skoro 20 let, vypadají jako vrstevnice.

Zobrazit celou diskusi