Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exprezident Bush potřetí dědečkem. Čím ho dcera Jenna „trochu naštvala“?

Autor: Darina Jíchová - 
9. srpna 2019
10:54

Obrovský důvod k radosti má bývalý prezident Spojených států George Bush mladší, jeho dcera Jenna Bushová Hagerová mu totiž porodila třetí vnouče a tentokrát se Bush dočkal kluka. Pyšný dědeček se snímkem s novorozeným vnukem pochlubil na svém instagramu. Podle magazínu The People byl prý exprezident „trochu naštvaný“, že jeho dcera svého syna nepojmenovala po něm.

Jenna Bushová Hagerová narození dalšího potomka oznámila na instagramu. „Vítej na světě, náš miláčku,“ napsala k fotce syna, kterého s manželem Henrym pojmenovali Henry Harold Hager, chlapečkovi ale budou říkat Hal. „Hal se narodil minulý týden v pátek, náš život nikdy nebyl sladší,“ dodala bývalá první dcera USA.

Jenna Bushová Hagerová s novorozeným synem a dvěma dcerami. Jenna Bushová Hagerová s novorozeným synem a dvěma dcerami. | Instagram Jenny Bushové Hagerové

Krátce po porodu do nemocnice „naklusal“ i trojnásobný dědeček Bush s manželkou Laurou a zbytkem rodiny. „Laura a já jsme nadšení, vítáme Henryho Harolda Hagera do naší rodiny. Máme z něho radost, hodně štěstí novým rodičům Jenně a Henrymu. Těší nás, že Mila a Poppy mají malého brášku,“ napsal Bush na svém instagramu, pochlubil se také fotkami miminka.

Exprezidenta mrzelo, že se vnuk nejmenuje po něm

„Táta byl trochu naštvaný, že jsme syna nepojmenovali George. Ne, dělám si srandu, říkal, že Henry je super jméno,“ sdělila novopečená matka tisku. Bushovi jeho vnoučata přezdívají „Jef“.

Nicméně jmény Henry a Harold vzdala Bushová Hagerová čest oběma větvím rodiny. „Hal dostal jméno Henry po svém otci, které má v rodině dlouholetou tradici, jmenuje se tak manželův otec i dědeček. Jméno Harold pochází z rodiny mé matky, jmenoval se tak můj dědeček, kterého jsem velmi milovala,“ vysvětlila tisku.

„Se zdrobnělinou Hal přišly naše holky, Mila a Poppy,“ doplnila Bushová Hagerová. Nejstarší dceři Mile je 6 let, mladší Poppy 3 roky. „Nejdřív jsme si naším výběrem nebyli jistí, ale pak mu tak holky začaly říkat a my jsme věděli, že je to perfektní,“ zakončila někdější první dcera USA.

Zobrazit celou diskusi