Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ukousl expřítelkyni ucho a zbil ji do bezvědomí. Žena je na dně, muž za mřížemi

Brit ukousl své expřítelkyni ucho a brutálně ji zbil do bezvědomí!
Brit ukousl své expřítelkyni ucho a brutálně ji zbil do bezvědomí!  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: tva - 
28. dubna 2019
23:30

Děsivý případ se udehrál poblíž britského Newcastlu. Tajný telefonát na tísňovou linku pomohl k dopadení násilníka, který své bývalé partnerce ukousl polovinu ucha. Christopher Jackson (31) spáchal svůj brutální útok téměř měsíc poté, co mu vypršel soudní zákaz kontaktu s napadenou ženou.

Násilník Jackson z anglického města Gateshead u Newcastlu navštívil svou bývalou partnerku u ní doma ve snaze získat ji zpět. Muž byl navíc již trestaný – za napadení stejné ženy v prosinci 2017 strávil dva měsíce za mřížemi, soud mu navíc uložil roční zákaz přibližování se k expřítelkyni. Ten mu koncem minulého roku však vypršel.

Poté, co jej žena začala z bytu vyhazovat, Jackson ji uhodil a několikrát do ní kopl. Když oběť ležela na zemi, násilník na ni začal dupat, dokud se žena neocitla v bezvědomí. Informuje o tom server Chronicle Live. Oběť však během napadení stihla vytočit tísňovou linku 999 – policisté tedy stihli na místo činu dorazit včas a násilníka dopadnout.

Oběť Jacksonova brutálního napadení Oběť Jacksonova brutálního napadení | Northumbria Police

Když však strážníci začali ohledávat zkrvavené tělo ženy, byli šokováni. Zjistili, že oběti útoku chybí polovina ucha. Soudní znalec následně potvrdil, že zranění mohlo být způsobeno Jacksonovými zuby. Žena byla převezena do nemocnice s vážným zraněním ucha, několikanásobným poraněním obličeje, zlomeným nosem a frakturou lebky.

„Zvláště brutální a zbabělý útok“

Jackson byl později obviněn z trestného činu těžkého ublížení na zdraví. Soud v Newcastlu jej odsoudil k odnětí svobody v délce trvání sedmi let a čtyř měsíců. Policista Darren Davies uvedl, že se podle něj jednalo o „zvláště brutální a zbabělý útok“.

Útočník Christopher Jackson (31) Útočník Christopher Jackson (31) | Northumbria Police

Útočník podle muže zákona využil své nepoměrně větší síly ke způsobení „vážných zranění způsobených brutálním násilím“. „Bylo obrovské štěstí, že si obět dokázala během útoku nepozorovaně přivolat pomoc. Díky tomu se na místo činu mohly záchranné složky dostat včas,“ dodal policista.

„Moje zranění stále nejsou doléčená a stále si zvykám na jizvu, která se mi po útoku objevila na bradě a už nikdy nezmizí. Ucho mám stále poraněné,“ uvedla oběť Jacksonova útoku. „Beru léky na bolest, ale také na depresi a úzkost. Kvůli tomu, čím si procházím, jsem musela vyhledat odbornou pomoc. Je to běh na dlouhou trať,“ řekla.

PPP150W ( 29. dubna 2019 07:47 )

Tak se tím moc nechlubte. A hlavně, mluvte za sebe, nikoli za jiné.

Taurus70 ( 29. dubna 2019 06:51 )

Anglosaska kulturs nas vzor😂😂😂

Zobrazit celou diskusi