Znali se dlouhou dobu a chodili spolu celkem osm měsíců. O své nemoci jí herec řekl, nebylo to pro něj ale lehké. Když tak učinil, rozplakal se. Amanda věděla, do čeho jde. Před každým milováním s hercem si však vzala PrEP pilulku, která minimalizuje riziko přenosu viru HIV. Pouze ho však minimalizuje, nezabraňuje mu se stoprocentní jistotou.

O všech rizicích ji dopředu informoval Sheenův doktor. „Byl jsem doktor jejího přítele, přizvali jsme si na poradu další doktory a oni tvrdili, že přenos viru je při braní léku minimální. Nemohli jsme ale říct, že je nulový,“ prohlásil Dr. Robert Huizenga v pořadu.

Moje rada tak byla: 'Nedělejte to, ale riziko je minimální.' Ona se rozhodla pro styk bez ochrany, protože se mu cítila blízká a chtěla největší úroveň intimity,“ dodal Sheenův někdejší lékař. Amanda měla štěstí, virem HIV, který způsobuje smrtelné onemocnění AIDS, se nenakazila.

Kdybychom se rozhodli do toho jít při sexu na jednu noc, nazvala bych to ruskou ruletou,“ prohlásila sama Amanda. „Ve skutečnosti jsme se znali ale měsíce předtím, než jsme spolu něco měli. A byli jsme pár, já jsem ho milovala,“ dodala. Sex s hercem měla každý den po dobu osmi měsíců, přesto se nenakazila.

Fotogalerie
9 fotografií