Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Abigail a Brittany se narodily v jednom těle. Siamská dvojčata sdílí i manžela!

Autor: btk - 
30. března 2024
05:00

Čtyřiatřicetileté sestry Abigail a Brittany Henselovy se v tajnosti provdaly. V čem je háček? Jedná se totiž o siamská dvojčata. Nyní tak sdílí nejen tělo, ale také manžela. Joshua Bowling (33), válečný veterán a ošetřovatel, si technicky vzal pouze jednu ze sester, fakticky ale žije s oběma.

Na světě žije pouze několik jednovaječných dvojčat, která jsou vrozeně srostlá ve stejných partiích těla. Jedním z nich jsou čtyřiatřicetiletá Abby a Brittany Henselovy. Podle nových informací serveru TODAY se jedno z dvojčat před pár lety provdalo za ošetřovatele a veterána Joshe Bowlinga (33). Svatba proběhla v tichosti, celých 28 let poté, co sestry poprvé ohromily svět v americké talk show Oprah. 

Svatba proběhla daleko od záře reflektorů!

Svatba se do veřejného povědomí dostala skrze sociální sítě. Na TikToku se objevil záznam ze svatebního dne. Podle dostupných informací mělo ke svatbě dojít již v roce 2021. Od svého posledního vystoupení v záři reflektorů se dvojčata vyhýbají veřejnosti.

Manžel a otec malé holčičky Josh pracuje jako ošetřovatel v nemocnici. Z jeho facebookových příspěvků je patrné, že si rodina společný život užívá. Samotná dvojčata už v minulosti mluvila také o možnosti početí. „Ano, jednoho dne se staneme maminkami, ale zatím o tom nechceme mluvit. Celý svět nemusí vědět, s kým se stýkáme, co a kdy to uděláme,“ uvedla Brittany.  

Každá ovládá polovinu těla

Abigail a Brittany se narodily 7. března 1990 v americkém státě Minnesota. Prožily šťastné dětství a složité dospívání. Každé z dvojčat ovládá a cítí jen svou polovinu těla. I přesto se sestry naučily spolupracovat natolik, že chodí, jezdí na kole, a dokonce získaly řidičské oprávnění. Obě hrají na piano a pracují jako učitelky na základní škole.

„Jedna může učit a druhá žáky pozorovat a odpovídat na otázky. Když dojde na rozhodování, musíme dělat kompromisy,“ sdělila Brittany.

I když mají jedno tělo, nesdílí všechny orgány. Každá má své srdce, plíce, žlučník, žaludek a ledviny. Sdílí spolu bránici, játra, tenké a tlusté střevo, močový měchýř a reprodukční orgány.

Video  Siamská dvojčátka srostlá hrudníčky úspěšně oddělili: Operace dívenek trvala 11 hodin!  - Dětská nemocnice C. S. Motta
Video se připravuje ...

Kokoška Tobolka ( 30. března 2024 19:37 )

Zajímavý? Příšerný ! Měl říct že miluje obě, vždyť ta druhá se musí trápit ! Mě to přijde strašně bezohledný a ujetý ! A nemyslím si že on je úplně v pohodě, podle mě to nedopadne…

Kokoška Tobolka ( 30. března 2024 18:46 )

Mají dvě hlavy , tak určitě dva

Uživatel_5629124 ( 30. března 2024 18:05 )

Takže když jí borec klátí, tak ta druhá na to čumí, nebo si to taky užívá🤔 nebo když ta jedna chce masturbovat a ta druhá ne, tak co😳 to je strašně zajímavý👍

Kokoška Tobolka ( 30. března 2024 16:22 )

Teď kdyby měli dítě ! Zajímalo by mě jestli taková genetik je dědičná a třeba je to manželství je vědecký pokus ! Zda to bude fungovat atd

Kokoška Tobolka ( 30. března 2024 16:20 )

Taky jsem si říkala že jsou hustý že dělají x věci jako normální lidé ! A to je nejdůležitější ! I když ten vztah , no podle mě jedna musí vždy trpět ! Duševně .

Zobrazit celou diskusi