Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zpověď nejstarších siamských dvojčat (61): Máme vlastní sexuální partnery!

Autor: štt, zf - 
3. srpna 2023
19:52

Přestože jejich těla jsou nepřerušitelně spojena, žijí dva oddělené životy. George a Lori Schappellovi se narodili jako siamská dvojčata. Oba mají vlastní přátele, ale i sexuální partnery. Jaký je intimní život lidí, kteří nikdy nemohou být úplně sami?

O životě siamských dvojčat kolují různá tabu, ale i bludy. Sourozenci Schappellovi se proto rozhodli některá témata uvést na pravou míru. O jejich neobvyklém životě napsal Daily Star.

Těla dvojčat jsou k sobě spojena hlavou - čelními laloky mozku a sdílejí spolu zhruba 30 % mozkové tkáně. Jedná se však o dvě samostatné bytosti, které mají vlastní představu o svém životě. George je povahou velice samotářský a volný čas tráví čtením a poslechem hudby. Sestra se naopak celý život soustředila na studium a pracovní kariéru. V budoucnu se plánuje usadit a mít vlastní děti.

Lori měla v životě již několik milostných partnerů, s nimiž vedla intimní život. George nechce bránit jejímu osobnímu štěstí a snaží se jí poskytnout co nejvíce soukromí. Pro časopis Fabulous kdysi řekla, že „[její] bratr si na seznamovací schůzky většinou bere knihy, aby se nenudil“.

Lori se v roce 2006 dokonce zasnoubila, avšak její lásku překazila nepřízeň osudu. Její snoubenec přišel o život při tragické nehodě. Žena velice truchlila, ale i díky svému bratrovi se dokázala s bolestí vyrovnat. „Nebýt jeho, nevím, zda bych dokázala sama dále žít,“ sdělila.

Dvojčata musela překonat různé životní překážky. Například po jejich narození soud rozhodl, že budou vychovávána v ústavní péči. Když se Lori hlásila na vysokou školu, vedení jí odmítlo vyhovět. Následnou soudní bitvu však vyhrála.

Video  Siamská dvojčátka srostlá hrudníčky úspěšně oddělili: Operace dívenek trvala 11 hodin!  - Dětská nemocnice C. S. Motta
Video se připravuje ...

Eda Sztwiertnia ( 8. srpna 2023 08:07 )

No tak ty partnery bych chtěl teda vidět. A nebo radši ne pouze úchyl by na to vlezl.

Lucie Nová ( 7. srpna 2023 14:28 )

Trošku zmatek ne??

fjdksla ( 5. srpna 2023 16:30 )

George se narodil jako žena Dori, ale v průběhu života se rozhodl žít jako muž.
www.no­vinky­.cz/cl­anek­/kok­tejl-nejstarsi-siamska-dvojcata-oslavila-padesatiny-zijeme-normalne-tvrdi-129564

janova ( 4. srpna 2023 12:08 )

Myslela jsem, že siamská dvojčata musejí být stejného pohlaví. Zřejmě tady v tom případě se příroda asi zbláznila.

Zobrazit celou diskusi