Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Siamská dvojčata (22) sdílí jednu vagínu: Promluvila o sexualitě a rodičovství!

Autor: rix - 
30. dubna 2023
21:40

Siamská dvojčata Carmen a Lupita (22) jsou k sobě připojena trupem a sdílejí spolu reprodukční orgány. Lékaři prý po jejich narození rodičům řekli, že dívky pocházející z Mexika budou žít jen pár dní. Jejich život je ale plnohodnotný a Carmen si dokonce našla přítele Daniela. Co na to Lupita?

V současné době dvojice žije v americkém Connecticutu. A není to procházka růžovým sadem. „No, není to jen zalité sluncem, čelíme množství výzev,“ svěřila se Carmen. „I tak máme skvělý život, chodíme do kina a na koncerty,“ popsala. 

Jak se podle deníku New York Post ženy svěřily, operaci k oddělení by nikdy nepodstoupily. Šlo by o příliš vysoké riziko. A to i přesto, že do jejich života vstoupil nový impuls. Carmen si našla přítele. Soužití tak může přinést problémy. 

Lupita je totiž podle svých slov asexuální a dvojčata sdílejí jednu vagínu. Carmen se v říjnu 2020 seznámila se svým přítelem na seznamovací aplikaci. Později ale uvedla, že s novým mužem sexuálně aktivní nejsou. „Je to spíše takové blízké přátelství,“ vysvětlila. 

I přesto mluví o tom, že se brzy zasnoubí. Děti logicky neplánují. „Děti milujeme, ale žádné nechceme,“ uvedla Carmen. „S Lupitou nemůžeme otěhotnět,“ vysvětlila. Netypický vztah je prý především o kompromisech. 

„Dáváme Lupitě vybrat, kam půjdeme na večeři, nebo jak naplníme volný čas,“ vysvětlila Carmen. Obě by v budoucnu chtěly pracovat se zvířaty. Nejvíce je láká veterina. I přes svůj netypický život jsou obě dívky velmi šťastné. Vzpomínají na to, že měli velmi radostné dětství a stejnou partu přátel od mládí.

Video  Siamská dvojčátka srostlá hrudníčky úspěšně oddělili: Operace dívenek trvala 11 hodin!  - Dětská nemocnice C. S. Motta
Video se připravuje ...

 

prochazkanamoste ( 2. května 2023 13:05 )

No nevím, jestli lze v tomto případě hovořit o “plnohodnotném životě”… Páni novináři by měli občas lépe volit slova.

madla ( 2. května 2023 10:46 )

Co je na tom nechutného,prober se!!!Dovedeš si představit sám sebe jako siamske dvojče??Přeji ti,abys to mohl zkusit a užil si to,změníš nazor.

madla ( 2. května 2023 10:45 )

Co je na tom nechutného,prober se!!!Dovedeš si představit sám sebe jako siamske dvojče??Přeji ti,abys to mohl zkusit a užil si to,změníš nazor.

Zobrazit celou diskusi