Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Akademička uvízla na středověkém záchodě: Dlouhé hodiny bojovala o život!

Autor: hpe - 
3. března 2024
17:15

Hororové okamžiky si prožila akademička z britské Cambridge. Krisztina Ilková (33) byla celých sedm hodin uvězněna na středověké toaletě. Nakonec se jí podařilo vysvobodit pomocí tužky na oči a vatových tyčinek!

Za hrůzostrašný zážitek byl zodpovědný dělník, který ženě nesdělil že při rekonstrukci koupelny zcela zničil zámek. Nic netušící Krisztina si tak odkráčela na toaletu. V místnosti pak strávila zamčená celých sedm hodin!

Kdyby žena nebydlela v tak netradičním apartmánu, možná by to nebyl až takový problém. Jenže středověký pokoj, ve kterém přebýval i slavný filosof Erasmus Rotterdamský, má velmi silné zdi i dveře. Tak silné, že jsou téměř zcela zvukotěsné.

„Snažila jsem se vzpomenout si, jak dlouho může člověk přežít jen s vodou, a doufala jsem, že tam neumřu. Bouchala jsem sprchovou hlavicí do dveří, a pokusila se dveře rozbít hrubou silou. Křičela jsem o pomoc, ale nic nefungovalo a nikdo mě neslyšel,” popsala svůj nepříjemný zážitek Krisztina serveru BBC. Po několik nezdařených pokusech si prý vybavila  tehdejší dětskou lásku - ikonického řešitele zdánlivě nevyřešitelných problému McGyvera.

V hlavě se jí mihl nápad pomocí tužky na oči stlačit dolů západku v zámku a z vatové tyčinky vyrobit háček. Plán ji nakonec vyšel. Akademička si tak chytře poradila a vymkla se ze spárů smrti. Jakmile vyšla z koupelny cítila prý nepopsatelnou úlevu. Na příhodu bude zřejmě vzpomínat celý život. 

Video  Insta crime podcast - Ladislav Winkelbauer  - pdc, icp, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

MADONNA ( 4. března 2024 19:21 )

Je to chytrá horákyně 👍🏻😉

Zobrazit celou diskusi