Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šílenec polil ženu s dětmi kyselinou: Policie pátrá po podezřelém už několik dní

Autor: hpe - 
5. února 2024
10:41

K brutálnímu napadení tříčlenné rodiny došlo minulou středu 31. ledna v jižní části Londýna. Abdul Ezedi (35) měl během útoku polít ženu a její dvě dcery ve věku 3 a 8 let žíravinou. Spolu s nimi bylo hospitalizováno i několik dalších lidí, kteří obětem pomáhali. Po násilníkovi se spustilo rozsáhlé pátrání.

Londýnská policie zasahovala v Lessar Avenue v městské části Clapham okolo sedmé hodiny večerní poté, co přijala oznámení o útoku kyselinou. „Obdrželi jsme hlášení, o muži, který na zem shodil dítě a polil ho alkalickou látku,“ stojí v policejní zprávě. Svědkyně Shannon Christiová slyšela z ulice volání o pomoc. Vyběhla proto hned na ulici, kde spatřila běsnícího Ezediho. „Jakmile jsem vyběhla ven, viděla jsem toho chlapa, jak hází dítě na zem. Potom ho znovu zvedl a hodil na zem, jako hadrovou panenku. V tu chvíli jsem přiběhla, popadla jsem ho a odnesla pryč,“ popsala žena hrůzný zážitek pro The Guardian. Ezedi se poté vrhnul na dospělou ženu.

Podle dalších informací policie Ezedi s ženou udržoval milostný poměr a celý útok pravděpodobně plánoval dopředu. Incidentu měla předcházet hádka, po které Ezedi sáhl po žíravině. „Moje oči! Moje oči! Zavolejte policii, moje oči!“ řvala oběť. Posléze přiběhlo napadené pomoct několik lidí, kteří byli později hospitalizování s mírnými popáleninami. Nejvážnější zranění však utrpěla žena. Její stav je momentálně stabilizovaný. Hrozí však, že bude do smrti trpět vážnými následky. Obě dcery prý vyvázly s lehčí formou popálení, než se původně přepokládalo.

Ezedi se krátce poté dal na útěk. Někteří se ho snažili dohonit, bohužel ale neúspěšně. Pomocí kamerových záběrů byli kriminalisté během několika dní schopni vystopovat Ezediho pohyb po městě. Při razii v jeho bytě v Newcastlu nenašli prakticky nic a k dopadení násilníka stále nedošlo. Úřady nyní prosí veřejnost o sdělení jakýchkoliv informací. Díky signifikantní rudé opuchlé ráně na obličeji je Ezedi snadno identifikovatelný.

Video  Bývalý boxer napadl matku svého dítěte. Věznil ji v úložném prostoru postele.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Rose Haupt ( 6. února 2024 01:37 )

Policie si myslí, že už je možná mrtvej. Ta díra v obličeji je fakt hustá. Bez lékařského ošetření asi nemá moc šancí na přežití.

Uživatel_5764327 ( 5. února 2024 19:49 )

VYPADA JAK FIALA NAMIXOVANY A PREZIDENTEM. VUDE MIT I STEJNE IQ

dana lattova ( 5. února 2024 11:55 )

To máte sice pravdu, ale uvědomte si, že až tam nebude pro ně dostatek místa, tak se začnou roztahovat u nás a ostatních našich sousedů. 🙏😢

dana lattova ( 5. února 2024 11:51 )

Zase hnusná primitivni zrůda. Evropa je zaplavena tímto hnusem a stale vic si beztrestně dovoluji. 🤮

Jiří Zvěřina ( 5. února 2024 11:47 )

Kdo seje vítr, ten sklízí bouři... Sami si je tam instalovali...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání