Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zdravotní sestřička podstoupila banální operaci: Skončila amputací končetin!

Autor: rc - 
1. ledna 2024
17:24

Zdravotní sestřička Lucinda Mullinsová (41) šla na operaci ledvinových kamenů. Nicméně rutinní zákrok se změnil v noční můru. U Lucindy se objevily nečekané komplikace a lékaři byli nuceni jí amputovat obě ruce i nohy.

Rodačka z amerického státu Kentucky nastoupila do nemocnice na operaci ledvinových kamenů. Mělo se jednat o rutinní zákrok, který měl však nečekaný konec. U Lucindy se objevily nečekané komplikace v podobě sepse. Aby lékaři mámě dvou dětí zachránili život, museli jí amputovat obě nohy i ruce. „Přišla jsem o ruce i nohy,“ uvedla Lucinda pro britský deník Daily Star.

„Jsem šťastná, že jsem naživu,“ dodala. Kamarádka Heather Beshearsová Lucindu popisuje jako starostlivou, milou, statečnou a krásnou mladou ženou, jež si prošla tragédii. Rozhodla se jí proto pomoci alespoň finančně a vyhlásila pro ni veřejnou sbírku na GoFundMe. „Cindy a její rodina bude muset ve svém domě provést několik úprav, aby vyhovovaly Cindyiným potřebám,“ uvedla Heather a dodala, že Lucinda potřebuje rovněž rehabilitace a další pomůcky.

Video  Lékaři ve FN Ostrava přišili při osmihodinové operaci amputovaný prst malému chlapci (6).  - FN Ostrava
Video se připravuje ...

Milly Melon ( 4. ledna 2024 09:40 )

Jó když tady v te mocne a obdivovane Emérice chodí doktoři na sal přímo z venku a neprezujou si ani boty ani civilni hadry. Jen na ten "cvil" oblecou operacni hábit, rousku, rukavice a občas I cepici a jdou operovat....Bohužel pak na bote či hodinkach pritahnou stafylokoka a prdnou ho chudakovi pacientovi rovnou do rány.....tady byt nemocnen vážně nechceš..

yokky ( 1. ledna 2024 23:22 )

🤣🤣🤣🤣­🤣🤣🤣🤣🤣🤣­🤣🤣🤣🤣🤣🤣­😂😂😂😂😂😂­😂😂👎👎👎👎­👎👎👎👎👎👎👎

Jan Huml ( 1. ledna 2024 23:11 )

Americke zdravotnictvi neni a nebude nasim vzorem, jiz s. Jakes tvrdil, ze “tam jeden zdrzuje druheho”

Hana Pospíšilová ( 1. ledna 2024 20:04 )

Dopita neskutečně moc miloval svou manželku Terezu,14dni po rozvodu si vzal Agátu,Agáta ještě v létě milovala Soukupa...dávám tomu maximálně dva měsíce.

Andre Zeman ( 1. ledna 2024 19:54 )

Vy jste lékař?

Zobrazit celou diskusi