Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Influencer si kvůli pár centimetrům nechal zlámat kosti: Zaplatil za to 4 miliony!

Autor: pma - 
22. prosince 2023
23:11

Devětadvacetiletý kolumbijský influencer Yeferson Cossio nebyl dlouhé roky spokojen se svou výškou. Rozhodl se proto, že zaplatí téměř čtyři miliony korun za to, že mu lékaři zlámou zdravé kosti a budou prodlužovat mezery mezi nimi, aby Cossiovo tělo vytvářelo nové tkáně, a prodloužilo tak původní kosti. Fanoušci jeho rozhodnutí nechápou a spílají mu za to, že si zahrává se svým zdravím. 

Před tím, než se známý influencer pro zákrok rozhodl, měřil 153 centimetrů. Jeho ideální a vysněná výška je prý kolem 180 centimetrů. „Nejsem trpaslík, ani nejsem úplně nejvyšší,“ svěřil se na svém instagramovém profilu devětadvacetiletý Kolumbijec Yeferson Cossio více než jedenácti milionům fanouškům.

I když mu mnoho jeho příznivců na sociálních sítích psalo, aby si estetickou operaci rozmyslel. „Ten zákrok je jen důkaz prázdnoty, kterou uvnitř cítíš a nedokážou ji naplnit peníze, sex ani žádná operace,“ napsal Cossiovi pod video jeden ze sledujících. „Ach jo, takhle si zahrávat se zdravím a životem,“ vyjádřila se další fanynka.

Cossio byl ale pevně rozhodnutý. „Ano, moje nohy jsou hezké, ale nenávidím je. Jsem sebevědomý, ale stejně jako téměř všechny lidské bytosti, i já mám s některými částmi mého těla problém. Mám pár set milionů pesos, které mohu použít, abych to změnil,“ zdůvodnil své rozhodnutí Kolumbijec.

Aby Cossio skutečně o několik centimetrů vyrostl, musel podstoupit velmi náročnou operaci. Ta zahrnuje zlomení pacientových kostí. Do nohou lékaři Kolumbijci zavedli kovové tyče a pomocí speciálního externího zařízení mu budou prodlužovat mezeru mezi kostmi. Tělo v mezeře produkuje a vyrábí nové tkáně, než dojde k vytvoření delší části kosti. Přibližně po šesti měsících by se Cossio měl dočkat kýženého výsledku a měřit o několik centimetrů více.

Zákrok je nejen velmi náročný a bolestivý, ale také velmi nákladný. Influencer přiznal, že za operaci a léčbu zaplatí až 175 tisíc dolarů, tedy v přepočtu necelé čtyři miliony korun.

Yvetta H ( 1. ledna 2024 17:45 )

To je vůl.

Zobrazit celou diskusi