Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Marta Kubišová a Marek Ztracený vyzývají: Pomozme spolu pejskům a kočičkám!

Autor: David Turek - 
24. prosince 2023
05:00

Projekt Vánoční zázrak Blesku jde do finále! Poté, co jste spolu s námi pomohli šesti rodinám, se zaměříme i na psí a kočičí útulky po celé republice! Patrony sbírky jsou ocenění Čeští slavíci Marek Ztracený (38) a Marta Kubišová (81).

Projekt Vánoční zázrak Blesku dnes odstartoval svoji sedmou a pro letošek poslední sbírku, a to na pejsky a kočičky, kteří jsou v útulcích a centrech dočasné péče. V dnešní době je totiž stále těžší financovat provoz těchto míst. Do projektu se zapojili Marta Kubišová spolu s Markem Ztraceným, kteří s redaktorkami Blesk Tlapek vyberou útulky po celé republice, kam od vás vybraná pomoc poputuje. Osobně je tam pak odvezou!

Dává to smysl!

„Už třetí rok jsem patronkou Blesk Tlapek a nemůžu si to vynachválit. Když jsem se dozvěděla o Vánočním zázraku Blesku, tak jsem si moc přála být u toho! Už loni jsme odváželi psí krmivo do útulku pro psí seniory,“ říká Marta, která se stala synonymem psí pomoci. „Být opět u toho je radost. Tento projekt dává velký smysl. Zapojit se nejen přímo finančně, ale i svou podporou, je to nejmenší, co mohu udělat a dělám to rád,“ říká Marek, který si velmi pečlivě vybírá, s jakými projekty spojí svoje jméno.

Psí nebe

Tato sbírka má nového partnera – společnost Pučálka, s. r. o. Ta jako výrobce prémiového krmiva Marp dodá nejen krmivo, ale i potřeby za nákupní cenu! Navíc celou sbírku navýší o 20 %.

Marta Kubišová a Marek Ztracený pak spolu s námi vyberou útulky po celé republice, kam budou krmivo a ostatní potřeby rozvezeny. „Pokud vám není osud pejsků a kočiček lhostejný, zapojte se! I padesátikoruna je pro nás velký dar a já vám za něj předem moc děkuji,“ vzkazuje Marta Kubišová.

„Ano, doba není lehká, ale u tohoto projektu vím, že každá koruna, kterou pošlete, půjde na správné místo. Díky za jakoukoliv zaslanou částku. Žádná není malá,“ uzavřel Marek Ztracený, který s Martou a několika pejsky absolvoval focení k této sbírce. „Byl to zážitek, já byla jako v psím nebi,“ smála se Kubišová.

Přispět do sbírky můžete ZDE

Video  Marek Ztracený a Marta Kubišová dalšími garanty Vánočního zázraku Blesku!  - David Turek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

padrino ( 24. prosince 2023 19:50 )

Nenažranec Ztracený už neví,kde by se zviditelnil.

Uživatel_5649470 ( 24. prosince 2023 19:30 )

Ty by na zvířátka nedali ani kačku!

Uživatel_5649470 ( 24. prosince 2023 19:27 )

Kolik má doma Marek kočiček?

rudla1973 ( 24. prosince 2023 16:33 )

👍 Lépe bych to nenapsal 👍 at ho hrají kdekoli hned vypínám,nemohu ho ani vidět natož slyšet
👎

nadčasový MP ( 24. prosince 2023 16:00 )

Jo, to kdyby tam by Bureš, co? Odpovím si sám. Dostane od CEZ extra tarif pro Agrofert a lidem nakeca, že potřebujeme do státní kasy vratit prachy, které šly na UA. Přece se sám nepripravi o možnost dalších dotaci.

Zobrazit celou diskusi