Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Teenager vyhrál kulturistický šampionát: Překonal rekord Arnolda Schwarzeneggera!

Autor: hpe - 
16. prosince 2023
17:45

Teprve devatenáctiletý kulturista Anton Ratushnyi vyhrál mezinárodní šampionát Classic Physique, který se konal ve městě Irvine ve státě Texas. Stal se tak nejmladším profesionálem v oboru. Překonal tím rekord samotného Arnolda Schwarzeneggera.

Na svém instagramovém profilu má Anton přes 200 000 tisíc sledujících. Sdílí své profesní úspěchy i fotky ze zákulisí života kulturisty. S posilováním začal mladík už ve svých 15 letech. Od té doby tráví většinu svého času ve fitku. Za tu dobu se pod vedením zkušeného trenéra Sira Kyla Wilkese z pohublého chlapce stal vypracovaný šampión.

Striktní dieta a pravidelné tréninky přinesly své ovoce. Anton nyní vyhrál šampionát Classic Physique v Texasu, což mu zajistilo vstup do profesionální sféry sportu. Naposledy se to povedlo Arnoldu Schwarzeneggerovi. V podobných soutěžích se hodnotí především symetrie postavy a celková kondice.

„S překonáním spousty protivenství za poslední rok nemohu dostatečně zdůraznit, jak důležité je věřit sám v sebe a zůstat věrný sám sobě bez ohledu na to, co si o vás ostatní myslí. Jsem tak rád, že jsem se rozhodl věnovat své skutečné vášni a nedovolil, aby se ke mně dostala tato negativita,“ vzkazuje v jednom ze svých příspěvku na instagramu. Zatímco někteří fanoušci se v komentářích vyjadřují velmi kladně a za podobnou postavu by i zabíjeli, jiní si zas myslí, že jde o zvrhlost. Jedno je však jisté - právě sledujeme začátek hvězdné kariéry. 

Video  Arnold: Ikonická cesta hollywoodské legendy  - Netflix, idh
Video se připravuje ...

fesak2 ( 12. ledna 2024 21:14 )

příšerná propagace bobulí, styďte se

amerlock ( 16. prosince 2023 18:14 )

Anton, tebe nada bojovať na Ukrajině za rodinu a ne exhibovat a zobat bobule v USA!

Zobrazit celou diskusi