Obsah seriálu Fubar

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce.

Obsazení seriálu Fubar

Herci Postavy
Arnold Schwarzenegger Luke Brunner
Monica Barbaro Emma Brunner
Milan Carter Barry
Jay Baruchel Carter
Aparna Brielle Tina
Andy Buckley Donnie
Fortune Feimster Ruth, aka Roo
Barbara Eve Harris Dot
Gabriel Luna Boro
Fabiana Udenio Tally Brunner
Travis Van Winkle Aldon

Arnold Schwarzenegger - Luke Brunner

Rakouský herec, kulturista a bývalý politik. Narodil se 30. července 1947 v rakouském Thalu. Schwarzenegger získal celosvětovou slávu a uznání díky svým rolím v akčních filmech, zejména jako Terminátor. Před svou hereckou kariérou se úspěšně věnoval kulturistice a několikrát získal titul Mr. Olympia. Schwarzeneggerova průlomová role přišla ve filmu Terminátor z roku 1984, který ho uvedl jako hollywoodskou superstar. Hrál v mnoha filmových trhácích, například v "Predátorovi", "Total Recall" a "Pravdivých lžích". Schwarzeneggerův jedinečný přízvuk a nezapomenutelné hlášky, jako například "I'll be back", se staly v popkultuře kultovními. Kromě své herecké kariéry zastával v letech 2003 až 2011 funkci guvernéra Kalifornie, kde reprezentoval Republikánskou stranu. Schwarzenegger je známý svou filantropií a angažuje se v různých charitativních iniciativách a ekologických kauzách.

Monica Barbaro - Emma Brunner

 Americká herečka známá svými všestrannými výkony ve filmu a televizi. Narodila se 17. června 1990 v San Francisku v Kalifornii. Barbaro začala svou hereckou kariéru v divadle, kde hrála v různých inscenacích, než přešla k rolím na obrazovce. Uznání si získala ztvárněním postavy Yael v televizním seriálu "UnREAL", dramatu, které nahlíží do zákulisí seznamovací reality show. Barbaro se objevila v několika populárních televizních pořadech, včetně "Chicago Justice", "The Good Cop" a "Stumptown". V roce 2020 se připojila k obsazení kritiky uznávaného právnického seriálu "All Rise", kde ztvárnila roli prokurátorky a obhájkyně Any Quinones.

Barbaro se objevila také ve filmech jako "Palm Springs" a "Top Gun": Maverick", očekávaném pokračování klasického filmu z roku 1986. Její výkony sklízejí chválu za schopnost vnést do svých postav hloubku a autenticitu. Barbaro je známá svým výrazným vzhledem, výraznýma očima a zářivým úsměvem, které jí dodávají na působivosti na plátně.

Fubar - podrobné informace o seriálu

Agent CIA na odchodu do důchodu odhalí rodinné tajemství. Seriál se zabývá univerzální rodinnou dynamikou na pozadí globální špionáže, akce a humoru. Nick Santora působí jako showrunner a výkonný producent, Arnold Schwarzenegger je hvězdou a výkonným producentem. Výkonnými producenty seriálu FUBAR jsou také Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale a Bill Bost spolu s Davidem Ellisonem a Danou Goldbergovou ze společnosti Skydance.

Společnost Skydance Television nejprve oznámila, že připravuje nejmenovaný špionážní televizní seriál, v němž by měl Arnold Schwarzenegger hrát hlavní roli a v srpnu 2020 debutovat jako scenárista v hraném televizním filmu. Krátce poté byla do hlavní role po Schwarzeneggerově boku obsazena Monica Barbaro, která v seriálu, kde jsou otec a dcera agenty CIA, aniž by to jeden o druhém věděl, ztvární hlavní roli.

Netflix získal práva na projekt v listopadu téhož roku a do května 2021 objednal osm epizod seriálu. V dubnu 2022 bylo obsazení rozšířeno a bylo oznámeno několik pravidelných a epizodních rolí. V květnu byl Phil Abraham oznámen jako režisér a výkonný producent pilotní epizody a v červenci byl do obsazení přidán Adam Pally.

Během produkce seriál používal pracovní názvy Utap a FUBAR. Natáčení začalo v dubnu 2022 v belgických Antverpách v okolí náměstí Grote Markt. Další natáčení probíhalo v Torontu, kde byl Schwarzenegger viděn znovu s bývalým kolegou z Pravdivých lží Tomem Arnoldem. V září 2022 natáčení skončilo, přičemž seriál se nyní jmenuje FUBAR.

Viděli jste seriál Fubar? Podělte se o své dojmy v diskusi

Video
Video se připravuje ...

Trailer seriálu Fubar Netflix

Fotogalerie
22 fotografií