Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejdražší svatba roku! Dědička automagnáta dala miliardu za luxusní obřad ve Versailles

Aktualizováno -
27. listopadu 2023
11:45
Autor: štt - 
27. listopadu 2023
11:38

Svatba jako z pohádky. Bohatá Američanka si vzala svého chudého prince se vší pompézností a parádou. Tatínek prodal část své profitující společnosti, aby své dcerunce dopřál vše, co si přála – Versailles i Maroon 5.

Hudební videoklip s názvem Sugar od Maroon 5 patří k historicky nejsledovanějším klipům na Youtube. Během osmi let dosáhl neuvěřitelných 3,9 miliard shlédnutí! Nejen, že píseň má super chytlavou melodii, ale i zábavné zpracování. Pohledná kapela ve videu tajně zavítá na svatbu svých fanynek, aby novomanželům zahrála jejich oblíbený hit.

Kapela si vystoupení po letech zopakovala. Tentokrát ale nešlo o dobře napsaný scénář, nýbrž o reálnou show. Šestadvacetiletá dědička miliardového impéria si hudebníky pozvala na svou svatební oslavu do Versailles.

Mnohými médii je akce považována za svatbu století. Madelaine Brockwayová si brala svého dlouholetého přítele Jacoba LaGrona. Pár se s pětidenními oslavami na okraji Paříže pochlubil na svých sociálních sítích, kde způsobil doslova poprask. Diskutéři si nedokázali představit, kdo takovou parádu mohl zaplatit. Odpověď je jednoduchá: „Tatínek“.

Bob Brockway je generálním ředitelem společnosti Ussery Automotive Group. Společnost se soustředí na prodej běžných, ale i luxusních vozů. Nedávno se prodej dvou jejích poboček dostal na titulní stránky novin. Obchod se vyšplhal v přepočtu na necelých 3,5 miliardy korun!

Ptáte se na kolik potom vyšla taková svatba v hlavním městě Francie? V přepočtu na 1,3 miliardy korun. V ceně byla například soukromá večeře v opeře, ubytování hostů v hotelu Le Grand Contrôle nebo zmíněný koncert od Maroon 5.

masar ( 27. listopadu 2023 18:52 )

Dobrý den, máte tam chybu . svatba nebyla ve Versailles, ale v
Chateau de Villette, což je zámek nacházející 40 km severozápadně od Paříže.
Je to jasně zřetelené z příspěvku na Instagramu

jan kolář ( 27. listopadu 2023 12:50 )

Rozvod bude jejiho tatinka stat vic.

apoho ( 27. listopadu 2023 12:00 )

pane jo!
Tak to jsou určitě smysluplně utracené peníze 😨

Zobrazit celou diskusi