Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Máma hýčká svou dcerku luxusními dárky: Kabelku od Chanel dostala už před narozením!

Autor: rc - 
26. listopadu 2023
20:04

Malé Queenie je teprve šest týdnů, ale už má pěkně drahou garderobu. Její maminka Florentina Cunninghamová (27) miluje luxus a dopřává ho i své holčičce. V šatníku má Queenie oblečení od Diora, Versace a Burberry. A co víc, dcerka bude mít bohatého Ježíška.

Máma Florentina ráda hýčká svou novorozenou holčičku Queenii. Kupuje jí pouze luxusní oblečení a doplňky. V šatníku už má oblečení od Diora, Versaceho či Burberry. „Už má lepší šatník než já,“ uvedla Florentina pro britský deník Daily Mail. Svou první kabelku od Chanel prý dostala ještě před narozením a sbírka luxusní outfitů se stále rozrůstá.

Florentina svou holčičku rozmazluje natolik, že jí nechává šít oblečení na míru v Itálii. „Své dceři chci vždy dát to nejlepší. Lidé na sociálních sítích komentují, že je rozmazlená a že je jako malá panenka. Mít holčičku bylo mým snem a nemohla jsem se dočkat, až svou holčičku potkám a rozmazlím ji krásnými věcmi,“ uvádí Florentina s tím, že její dcera se ráda nechává hýčkat. K Vánocům prý její dcera dostane kabelku od Louise Vuittona.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi