Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Podcast: Erotický masér odhalil své fígle. Co funguje na ženy?

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
24. listopadu 2023
17:00

Každý všední den přivítá erotický masér Jake ve svém salónu jednu ženu. Dámy k němu přicházejí za potěšením, které umí odborník poskytnout rozličnými způsoby. Jak vypadá jeho práce a z jakých technik jeho klientky vzrušením křičí, prozradil v podcastu Už budu!

Pro mnoho lidí to může znít jako dream job - za peníze masírovat ženy po celém těle včetně pohlavních orgánů, ale podle Jaka to není vůbec snadné. Se svými klientkami si musí vybudovat hlubokou důvěru, obě strany musí respektovat své hranice a hlavně musí rozpoznat, co se ženám líbí a vyvolává v nich potěšení.

Video Už budu! Celý rozhovor s erotickým masérem Jakem - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

K erotickým masážím se dostal před několika lety po sexu s jednou svojí milenkou. „Byl to hlubší prožitek, úplně něco jiného. Do té doby jsem dělal hodně mechanický sex. Tohle bylo hodně silný a z obou stran jsme byli propojení. V tu chvíli jsem si řekl, že to chci zažívat a mít ve svém osobním životě mnohem víc,“ vzpomínal s úsměvem Jake. Později narazil na další milenku, jež ho zasvětila do tantry a milenec postupně začal prohlubovat své znalosti, než otevřel svůj tantrický kurz. První masáže poskytoval ženám ještě zdarma a teprve postupně si z erotického masírování udělal živobytí.

To, čím se prý odlišuje od jiných masérů, je tantrická technika pojmenovaná jako vědomý dotyk. „Je to v zásadě o tom, že ty jsi plně svým vědomím a celou svojí bytostí v tom dotyku a vnímáš ho. Vnímáš emoce, vnímáš všechno, co se s tím dotykem děje a co se děje s tím člověkem, kterého se dotýkáš. A tím dotykem třeba předáváš nějaké emoce, anebo vnímáš emoce z toho člověka a zase je zrcadlíš nějakým způsobem,“ popisoval Jake svoji hlavní metodu. Podle toho, co cítí ze své klientky, pak postupuje v masáži. Jestli to znamená, že dochází i k pohlavnímu styku, nechtěl masér říct.

Přijďte na křest Knihy moderní sexuality UŽ BUDEŠ? 4. prosince do pražského Tresor Clubu. Čeká vás celovečerní program: drag, burleska, shibari, vědomý dotek a více. Ulovte si svou vstupenku a knihu na zoryablue.com/kniha

Moderátorka Zorya Blue se zkušeného maséra ptala, co na ženy funguje. Podle Jaka je základ dotýkat se žen s nesobeckými záměry. „Jakože budu ti sahat na prsa proto, abych ho do tebe mohl strčit,“ říká s nadsázkou, jak by to nemělo vypadat a hned dodává: „Když už se dotýkám těch prsou, tak bych je měl vnímat, přemýšlet nad tím, co dělám a proč to dělám, a že je nemačkám jako pomeranče.“ A hned dal několik cenných rad, kde, jak a s jakou intenzitou se dotýkat, aby si to vaše drahá polovička pořádně užila...

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.