Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Britského boháče trápí inflace: Na Vánoce utratí „pouze“ 79 miliónů korun!

Autor: hpe - 
22. listopadu 2023
23:11

Vysoká inflace podle jeho slov dopadla i anglického milionáře Barrieho Drewitta-Barlowa (53). Letos budou prý Vánoce jeho rodiny chudší, než ty minulé. Rozpočet na nákup dárku skrouhnul o 33 milionů korun. Zbohatlík prý také pociťuje finanční tíseň, která trápí mnoho Evropanů. 

Don Barrie sám sebe považuje za milovníka luxusu a rád svou početnou rodinu zahrnuje pozornostmi. Mezi dárky kterými loni obdaroval svého novorozeného syna, byla i luxusní jachta v hodnotě 70 milionů korun.

Pro staršího syna Orlanda plánuje koupit nový Mercedes CLK a hodinky v hodnotě přes 5,6 milionu korun.  I na majetného Brita ale dopadá inflace. Jak sám přiznal, stejně jako jeho krajané i on prý pociťuje finačení tíseň. 

Přestože se obchodník letos rozhodl šetřit, tak o skromné Vánoce rozhodně nepůjde. „Slyším o lidech, kteří ztrácí práci a své domovy, ale pro můj byznys to byl velmi úspěšný rok – takže plánuji oslavovat. Tyto Vánoce jsem se nicméně rozhodl své výdaje skrouhnout na 79 milionů korun, ale i tak to bude extra výjimečně,“ konstatoval pro deník Daily Star

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi