Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Linda si vzala multimilionáře z Dubaje a žije pohádkový život: Za týden utratí přes 23 milionů korun!

Autor: pma - 
10. října 2023
19:31

Čtyřiadvacetiletá kráska Linda Andradeová na sociálních sítích pravidelně ukazuje, jak moc přepychový život má po sňatku s dubajským multimilionářem Rickym Andradem (27). Linda se netají tím, že celé dny tráví v buticích a luxusních obchodech, kde si kupuje ty nejlepší hadříky či šperky. Za týden je podle svých slov schopná utratit přes 23 milionů korun. Ráda utrácí i za sladké. Za oblíbenou čokoládu zaplatí i přes 160 tisíc korun!

Okázalé několikachodové večeře, každodenní návštěva luxusních butiků a nákupy za miliony korun. Tak vypadají běžné dny čtyřiadvacetileté influencerky Lindy Andrade a manželky vlivného podnikatele a multimilionáře Rickyho Andradeho (27). S tím se před téměř osmi lety Linda seznámila v jedné z dubajských posiloven, kde Ricky pracoval jako trenér. Pár se otevřeně netají tím, že mají „tradiční manželství“, kde Ricky vydělává peníze a Linda je ženou v domácnosti.

Lindu na sociálních sítích sleduje přes 231 tisíc lidí. Ta na nich ukazuje život v neskutečném blahobytu a přepychu. Na Instagramu se kráska v posledních dnech pochlubila například videem, kde ukazuje, co vše dostala za to, že bude matkou Rickyho dítěte. Kromě šperků s nespočtem karátů Linda darem dostala i růžovou Birkin kabelku nebo cihlu zlata.

Na sociální síti Tik Tok před nedávnem sdílela další příspěvek, kde popisuje, kolik týdně utratí peněz. Celkem část podle The Daily Mail přesahuje jeden milion dolarů, což je v přepočtu přibližně 23 milionů korun. Ty během sedmi dnů dokáže Linda rychle utratit. V buticích světoznámých značek za kabelky v minulém týdnu utratila přes 8 milionů korun. Za jídlo zaplatila kráska měsíčně přes 5 a půl milionu korun. Další peníze padnou na procedury, šperky nebo kosmetiku.

I když Lindě lidé úspěch a peníze přejí, je stále mnoho lidí, kteří s jejím životním stylem a až posedlostí majetkem a penězi nesouhlasí. „Místo, aby sis přála zdravé dítě, chceš jen dárečky a peníze,“ opřela se do Lindy jedna ze sledujících. „Jste materialistická a falešná. Nemáte ani ponětí, čemu čelí skuteční lidé ve skutečném světě,“ rozčílil se další uživatel.

Uživatel_5505959 ( 16. října 2023 07:54 )

Dianthos ( 12. října 2023 17:00 )

Za chvíli mu zevšední, přibudou další manželky a jednou jí možná vymění na velblouda. Tato zhýčkaná dívčina, která utrácí peníze svého manžela a svoje si vydělat neumí, asi nedopadne dobře.

Melberi ( 11. října 2023 17:55 )

Tito se mají především soustředit na budování silné střední třídy ve svých (muslimských) zemích.

Celebrity-chachacha ( 11. října 2023 09:57 )

A až se rozvede ,tak bude ječet v bulváru, že ji nedá dítě. Tak jako všechny podobný blbky.

Martina Šteklová ( 11. října 2023 08:32 )

Zabudla sa pochváliť, koľko žien má jej manžel okrem nej. Neverím, že je jediná.

Zobrazit celou diskusi