Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Miliardářská dcerka (26) tráví dny nakupováním: Za den klidně utratí 1,2 milionu!

Autor: rc - 
3. července 2022
05:00

Utrácení peněz, dostatek spánku a cvičení. To jsou největší vášně Romy Abdesselamové. Šestadvacetiletá kráska z New Yorku nemusí pracovat a nemá ani žádné jiné povinnosti. Je totiž prý povoláním dcera. Vstane po poledni a jde nakupovat. Denně prý utratí až 50 tisíc dolarů (1,2 milionů Kč). Na všechno má své lidi. Nesnáší, když si musí umývat sama vlasy nebo si je foukat, a tak chodí do salónů. Bohatý táta všechno zaplatí.

Uživatelé TikToku jsou naprosto posedlí videi Romy Abdesselamové, která ve svých příspěvcích popisuje svůj blažený život. Rodačka z New Yorku už dva roky nepracuje. Sama sebe prezentuje jako profesionální dceru, která žije z peněz svých rodičů, a ti na ní rozhodně nešetří.

Šestadvacetiletá žena má neomezenou apanáž. Z rodinného účtu může ukrojit, kolik jen chce. Ráno nemusí nikam spěchat, a tak vstává klidně kolem druhé hodiny odpoledne. Ráda si prý totiž dopřeje „odpočinkový den“. Poté, co vstane, tak si oblékne „nejpohodlnější oblečení“, což v jejím případě bývá i minisukně, tílko a podpatky, a jde ven.

Zastaví se v kosmetickém salónu, který jí stojí i 600 amerických dolarů (víc než 14 tisíc Kč). Dá si snídani a leckdy si i zacvičí. Ještě předtím než vezme útokem luxusní obchody, zastaví se v baru. Protože podle ní „nejlepší způsob nakupování je zřejmě být při tom opilá.

Za parfémy utratí klidně 1353 dolarů (víc než 32 tisíc Kč), za pleťové přípravky i 2221 dolarů (víc než 52 tisíc Kč) a potrpí si na luxusní spodní prádlo, které jí vyjde na 2774 dolarů (víc než 65 tisíc Kč). „Některé dny utratím 50 tisíc dolarů (1,2 milionů Kč). Často se nechávám obalamutit prodavačkami, které řeknou něco jako: tohle je poslední Chanel kabelka z řady Exotic. A já říkám, ach můj bože, musím mít všechny tyhle kabelky. Potřebuji je,“ přiznává Romy. „Chodím nakupovat čtyřikrát týdně. Běžně nosím oblečení jen jednou nebo dvakrát, než se ho zbavím,“ popisuje své návyky. Prý si koupila i dvě téměř totožné peněženky. Nemohla si totiž vybrat, která je lepší. „Jak říká můj životní kouč Jay-Z, pokud si to nemůžete koupit dvakrát, pak si to nemůžete dovolit,“ okomentovala s tím, že si proto koupila dvě.

Romy také miluje, když ji někdo obskakuje. Nemá ráda například mytí a kartáčování vlasů, a tak zato platí. „Nesnáším, když si musím mýt vlasy sama. Je to hodně práce, takže za to platím,“ řekla Romy.

Rodiče jsou prý z jejího chování už trochu nesví a tak se rozhodli zakročit. Šokovala je, že utratila 150 tisíc dolarů (3,6 milionů Kč) měsíčně. „Moje rodina na mě tlačí, abych si našla práci, a taky, abych se vdala, protože nechtějí, abych na nich byla finančně závislá,“ dodává Romy. Inu, tomu se asi nelze divit.

Video  Blogerku Lizu Lukashevu na Instagramu sleduje přes milion lidí, na TikToku má dokonce 2,3 sledujících  - instagram.com
Video se připravuje ...

diskutujici ( 3. července 2022 15:27 )

To jsou ale bludy. Nechcete už tam dát někoho, kdo umí alespoň číst?
V originálu na The SUN píše, že "..I’m a stay-at-home daughter, I spend £2k a day.." tzn. utratí 2.000 liber za den!
V Plesku se to záhadně změní na "..Denně prý utratí až 50 tisíc dolarů (1,2 milionů Kč).."

horaIysa ( 3. července 2022 06:33 )

Už to jméno značí jisté problémy s prací a životem na cizí účet.

Zobrazit celou diskusi