Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Populární influencerce (†27) zaskočil kebab: Upadla do kómatu, po třech měsících zemřela

Autor: rc - 
11. června 2022
15:21

Influencerka Arisara Karbdechová (†27) známá jako Alice tři měsíce bojovala o život, když upadla do kómatu poté, co se začala dusit soustem vepřového kebabu. Její kamarád začátkem června na sociální síti oznámil smutnou zprávu - Alice boj o život nakonec prohrála. Naposledy podle jeho slov vydechla v pondělí 6. června.

Arisara se proslavila v roce 2015 poté, co se na ni obrátil majitel společnosti vyrábějící dietní potraviny a doplňky stravy Shane Thana. Řekl jí, že pokud se jí podaří zhubnout neuvěřitelných 9,5 kilogramů během tří týdnů, zaplatí jí v přepočtu víc než 660 tisíc korun.

Influencerce se nakonec skutečně podařilo zhubnout, peníze ale nedostala. Thana uvedl, že jí zaplatí, když shodí daleko víc.

Hvězda sociálních sítí o fanoušky každopdáně nepřišla. Na instagramu a facebooku ji sledovalo přes 1,5 milionu lidí. Arisara na profily dávala fotky v těsných tričkách a převlékala se za desítky různých postav z videoher a animovaných filmů.

V březnu se ovšem odehrála událost, která úspěšné kariéře a bohužel i život vnadné influencerky náhle zničila. Alice si ve chvíli volna mezi dvěma pracemi zaskočila na oběd a koupila si kebab. Jídlo ale moc hltala, až jí zaskočil kus masa v krku. Arisara se začala dusit a brzy upadla do bezvědomí, uvedl deník Daily Star. Na pomoc mladé ženě vyjela záchranka. Její mozek byl ale podle lékařů dlouho bez kyslíku. Alice v k´matu tři měsíce bojovala o život.

Její kamarád Sirikanda Chaiburut na Facebooku oznámil, že Arisara 6. června svůj boj prohrála. „Každý, kdo Arisaru znal, je zdrcený,“ napsal s tím, že všichni doufali a modlili se za to, aby se uzdravila. „Byla příliš mladá a krásná. Jsem naprosto zničený z toho, že navždy odešla,“  dodal.

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

kralovna-vsech-mori ( 11. června 2022 16:41 )

Se kravka přežrala

bre-burda ( 11. června 2022 16:29 )

U takové influocerky mne to vůbec, ale vůbec nepřekvapuje. Nejen, že je k ničemu, ale ani najíst sama se neumí.

strfnadice ( 11. června 2022 16:17 )

Před chvílí se psalo,že se uškrtila kabelem,ty kráso

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání