Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ruská influencerka pobouřila Indonésii: Vězení za nahé fotografie u posvátného stromu?

Autor: štt - 
6. května 2022
18:01

Ruská influencerka Alina Yoga uveřejnila na svém instagramovém účtu snímky, za které jí nyní hrozí až několik let vězení. Pózovala totiž nahá před více než 700 let starým stromem papírovníku. Pro místní je okolí chrámu posvátné.

Influencerka na svém účtu propaguje jógu a obecně zdravý životní styl. Poslední týdny trávila v rajské přírodě na Bali, odkud sdílela fotografie se zapadajícím sluncem nad prastarými chrámy. Nedaleko jednoho takového se rozhodla vyfotit nahá. Nevěděla však, že akty pořídila na posvátné půdě.

Nevhodné snímky se dostaly k balijské podnikatelce Niluh Djelantikové, která vyzvala místní policii, aby se případem zabývala. Alině hrozí stíhání za šíření pornografie. Pokud bude odsouzena, může strávit několik let ve vězení nebo dostat pokutu ve výši 1 miliardy indonéských rupií (v přepočtu více než jeden a půl milionu korun). Imigrační policie mezitím influencerku vypátrala, informoval server Daily Star.

Strom se nachází v chrámu Babakan v regentství Tabanan na indonéském ostrově Bali. Místními obyvateli je považován za posvátný. Ruska snímky odstranila ve středu 4. května a spolu s tím zveřejnila video s omluvou.

V klipu – nyní zcela oblečená – sedí u kmene posvátného stromu a modlí se. V krátkém vzkazu se omluvila všem Indonésanům: „Velice se nyní stydím. Nechtěla jsem nikoho nijak urazit. Nevěděla jsem, o jak důležité místo se jedná.“

Po zveřejnění omluvného videa se Alina ihned přihlásila na místní policii, aby se omluvila a incident vysvětlila. Mluvčí policie v Tabananu Ranefli Dian Candra potvrdil, že Alina se dobrovolně vydala úřadům. Dále oznámil, že se policie bude případem nadále zabývat, ale nezmínil, jaký trest hodlají ženě uložit.

Uživatel_5347357 ( 6. května 2022 20:14 )

Chudák holka, asi si nevzala ponaučení z Češky, které její ***ku skropil v r. 2019 na Bali její přítel svatou vodou. Ale tenkrát z toho ta naše holka vyvázla celkem dobře, takže i ta ruská influencerka má celkem dobrou naději z této šlamastiky vyváznout bez ztráty květinky!!!!

Zobrazit celou diskusi