Nemalou součástí příjmů Lely Ceterové je i to, co si vydělá díky instagramu. A podnikavá blondýnka moc dobře ví, jak si udržet početnou fanouškovskou základnu! Stačí jí k tomu ukázat její nadstandardně mohutné poprsí. 

Tentokrát dvojnásobná mamina vytáhla košili posetou nápisy Barbie, kterou si rozepla skoro až k pupíku. V případě Lely a jejích ňader šlo ale v podstatě o běžný výstřih... „To jsem prostě já,“ sdělila fanouškům. 

Krátce před tím přitom zveřejnila další pořádně „prsaté“ foto. „Praha na dlani,“ rozplývala se u snímku z restaurace, kde si lebedila v legínách luxusní značky a v tričku, které její proporce sotva udrželo. „Pozor, máte prsa v paštice,“ upozornil na nebezpečně odvážné ošacení v nadsázce jeden z fanoušků. 

Další fanynka se zeptala, kde má Lela děti. „Vaše problémky bych opravdu chtěla mít. Děti jsou stále se mnou, ale občas jdu někam i sama. Nepotřebuji se vytahovat... Protože děti miluji nejvíc. Jestli máte nějaký problém s mojí osobou, tak nesledujte každý můj krok na instagramu a věnujte někdy čas i něčemu jinému, mějte se,“ pustila se do ní po nevinné poznámce ostře Lela. 

Otázka zřejmě ťala do živého, protože se modelka rozčilení nějaký čas nedokázala zbavit. „Tak ta paní Barbora evidentně sleduje každý můj krok... Asi se nudí, no,“ rýpla si do fanynky po chvíli ještě jednou. 

VIDEO: Karlos Vémola o dalším dítěti s Lelou: Jsem Terminátor, střílím z první

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola o dalším dítěti s Lelou: Jsem Terminátor, střílím z první iSport TV

Fotogalerie
165 fotografií