Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dvojčata žijí identický život: Sestry ve stejnou dobu i otěhotněly

Autor: lim - 
14. listopadu 2023
17:58

Jednovaječná dvojčata Stephanie a Samie z Floridy žijí naprosto stejný život. Už od dětství bydlí vedle sebe a mají stejnou práci. Také v lásce měly stejné štěstí. Ve stejný den poznaly své partnery, se kterými byly ve stejnou dobu těhotné!

Třicetiletá dvojčata jsou prakticky svými klony. A to nejen co se vzhledu týče. Tato sehraná dvojice má také podobný život, protože je od narození nerozlučná dvojka. „Vždy jsme si byly nesmírně blízké. Obě bydlíme ve stejné ulici, také jsme spolu chodily na vysokou školu. Obě máme zlaté retrívry, identické auto a sdílíme si mezi sebou oblečení", řekly.

Rozpovídaly se i o svých láskách a dětech. „Své manžele jsme potkaly ve stejný den na pracovní cestě jako asistentky estetického lékaře. Naši muži si jsou taky hodně podobní, oba milují cvičení, tenis a stolní hry. Otěhotněly jsme ve stejnou dobu a děti se nám narodily s třítýdenním odstupem,“ popsaly krásky pro deník Daily Mail

Stephanie a Sammie sdílí svůj život také na Instagramu, kde je sleduje skoro 100 000 lidí. V jednom příspěvku požádají své manžele, aby hádali, kdo je kdo. Oba muži od sebe dvojčata okamžitě rozeznají. Sestry si tedy následně svážou vlasy, vymění si pozice a postaví se jinak, než se zeptají znovu. Manželé se po delší poradě jako zázrakem opět trefí. Video zatím nasbíralo přes 11 milionů zhlédnutí, 750 000 lajků a tisíce komentářů od fanoušků. „Já bych to nikdy neriskoval, co kdybych to netrefil“, zažertoval jeden z nich.

Video  Sestry ze Slovenska porodily ve stejný den.  - TV - JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi