Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slovenka z Košic si vzala Nigerijce: Honosnou svatbu sledovaly tisíce lidí

Autor: rc - 
12. listopadu 2023
05:00

Girlandy květin, stoly plné dobrého jídla a šaty za pořádný balík! Rodačka ze slovenských Košic Diana (24) si v Anglii vzala svého snoubence Nathaniela (26), který pochází z Nigérie. Snoubenci na svém velkém dni rozhodně nešetřili a vystrojili si pohádkovou svatbu!

Diana S. pochází z Košic, ale už nějaký čas žije v Anglii. Před rokem a půl se seznámila přes internet s Nathanialem, rodákem z Nigérie. Jak Slovenka uvedla pro slovenský deník Plus JEDEN DEŇ, blízcí měli k jejímu příteli výhrady.

„Když ho blíže poznali a zjistili, že je to dobrý člověk, změnili názor a velmi si ho oblíbili,“ přiznala Diana, jež je nadanou zpěvačkou. V minulosti působila v křesťanské skupině Haleluja. Rodačka z Košic je i aktivní na sociálních sítích. Její fanoušci dokonce mohli na internetu svatbu sledovat v přímém přenosu. Diváků byly tisíce. 

Dvojice na svém velkém dni nešetřila a uspořádala velkolepou veselku. Diana si nechala od návrhářky ušít svatební šaty na míru. Róba ji vyšla na zhruba 49 270 Kč. Během svatebních oslav bílé šaty vyměnila za červené, které ji vyšly asi na 24 000 Kč.

Ze svatebních snímků jsou patrné stoly zdobené květinami a plné dobrého jídla. Jak připomíná výše zmíněný deník, novomanželé se rozhodli držet svatebních zvyků Romů z východního Slovenska. Při půlnočním tanci svatebčané nevěstu zasypávali bankovkami.  

Video  Novomanželé Aaron a Tamar Greeneovi si řekli své ANO v době odstřelování a za zvuků sirén. (9.10.2023)  - Facebook.com/Leigh Baron Olstein
Video se připravuje ...