Zpěvačka a bývalá manželka Richarda Krajča z kapely Kryštof, Iva Frühlingová, byla jedním z hostů slavnostního otevření světelného zábavního parku v Praze. Na světelnou show plnou postaviček z pohádek se ohromně těšil její devítiletý syn Adam, kterého má se svým manželem Honzou, jehož si vzala v těhotenství. Blonďatý klučík, který zdědil po mamince pomněnkové oči, měl po celou dobu úsměv od ucha k uchu. Bylo vidět, že si pohádkové bytosti nadšeně užívá.

Svou nejmladší dceru Aničku (12) vzal do pohádkového světelného světa i bývalý politik a zpěvák Jan Kalousek. Nemohla chybět rodina Romana Vojtka, jenž vyvedl těhotnou manželku Petru, jejich společného syna Nathaniela a syna z prvního manželství Benedikta.

Další těhotná celebrita v partě byla moderátorka Eva Hecko Perkausová, která slavnostní otevření s parťákem Romanem Šebrlem moderovala. Pod bílým kabátem ale nebylo její rostoucí bříško tolik znát.

Mezi ostatními nechyběla ani Iveta Vítová s dcerou Anetkou (10) a synem Matějem (2), Štěpánka Duchková se svými dvojčaty Honzou a Adamem (14), Saša Rašilov s manželkou Ludmilou a jejich dcerkami a přišla také Lucie Benešová s roční vnučkou Melánií.

Video
Video se připravuje ...

Iva Frühlingová: Sourozence jsem synovi důrazně rozmluvila. videohub

Fotogalerie
43 fotografií