Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Influencerka Marina se zamilovala do nevlastního syna: Bizarní pár spolu vychovává už dvě děti

Autor: jel - 
5. listopadu 2023
22:18

Ruská influencerka Marina Balmaševová (37) vzbudila před pár lety na sociálních sítích obrovský rozruch. Od svého manžela tehdy totiž utekla s nevlastním synem Vladimírem (23), kterého vychovávala od roku 2007. Bizarní pár se časem vzal a nyní spolu vychovávají už dvě děti. 

Marina byla kdysi provdaná za Alexeje Šavyrina (47). Když se dvojice seznámila, Alexej měl sedmiletého syna. Toho mu pak partnerka pomohla vychovávat, a navíc si společně adoptovali pět dětí. 

Když bylo Vladimírovi 19, začal si s nevlastní matkou poměr. To samozřejmě velmi rozzuřilo Alexeje a někdejší manželku obvinil z toho, že jeho syna svedla, když se vrátil z univerzity na prázdniny domů. „Nestyděli se mít sex, ani když jsem byl doma,“ rozčílil se v minulosti Marinin bývalý muž. „Utíkala z naší ložnice do postele mého syna, zatímco já spal. Pak se klidně vrátila a lehla si vedle mě, jakoby se nic nestalo.“

Navzdory podivnému seznámení se bizarní pár v roce 2020 vzal, a mají spolu dokonce už dvě děti. Starší dcera se jim narodila před dvěma lety a mladší syn přišel na svět letos v únoru. 

Podle Mariny bylo první manželství v pořádku, muže ale nemilovala a teď našla konečně opravdovou lásku v o 15 let mladším Vladimírovi. „První manželství trvalo 12–13 let. Nepamatuji si datum a už to ani není potřeba... Co to bylo? Dobrý svazek. Ale někdy zjistíte, že k tomu druhému vlastně nic necítíte,“ popsala žena.

Video  Marina čeká dítě s nevlastním synem: Natočila dojemné video, jak mu těhotenství oznamuje.  - Instagram
Video se připravuje ...

zuzakirsch ( 6. listopadu 2023 07:57 )

Jako u Saudků. A ještě by měla okrást otce kluka, aby to bylo komplet.

Zobrazit celou diskusi