Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Exorcistka se svěřila se svým nejděsivějším zážitkem: Duch se ji pokusil zabít!

Autor: štt - 
21. listopadu 2023
20:06

Rachel Stavisovou už dokáže vyděsit jen máloco. Náplní její práce je totiž vyhánět zlé duchy z míst, kde nemají co dělat. Jako exorcistka musí najít zdroj temné energie, napojit se na něj a poručit mu, aby zmizel. Dlouhá léta si myslela, že se jí nic nemůže stát, ale... Jeden z duchů se prý zhmotnil a pokusil se ji zabít!

Děsivou událost žena popsala v rozhovoru pro deník Daily Star. Za nejzvláštnější považuje to, že na svém těle ucítila dotek. „Když se vás duch snaží zastrašit, využije k tomu okolní prostor. Například strhne umyvadlo nebo něco ze stěn,“ vysvětluje.

Místa, která posedne duch, jsou podle Stavisové spjatá s předešlým traumatem. Například se jedná o místa, kde byl někdo zabit nebo mu bylo jinak ublíženo. Duch, či zlá entita se z této bolesti živí, vysvětlovala exorcistka.

Vymítání je prý velice nebezpečná činnost. „Duch, který danému místu vládne, je nejen inteligentní, ale i mocný,“ vysvětluje a dodává, že pokaždé musí být koncentrována.

S tím, co se v osudný den zvrtlo, se Stavisová nesvěřila. Pouze uvedla, že ucítila nikdy nepocítěný strach a poté šílenou bolest. Když se vzpamatovala, podívala se na ruku, kde jí zůstal rozšklebený šrám.

Stavisová spolupracovala také na seriálu American Horror Story nebo na pořadu Celebrity Exorcism, kde pomáhala slavným hvězdám očistit jejich domovy od zlých duchů.

Video  Kulový Blesk: Čarodějnice, feministky a vesničtí burani. Československý Světlonoc rozděluje  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 23. listopadu 2023 11:12 )

🐁🐁🦇🦇🐲🐲🕷🕷🐁🐁🦧🦧

Celebrity-chachacha ( 23. listopadu 2023 11:10 )

Pro tupej lid zřejmě důvěryhodné
👻👻👻👻👻👻🤣🤣🤣🤣🤣

Eda Sztwiertnia ( 22. listopadu 2023 07:41 )

Ale kdepak duch. Kvalitní seno z Holanska to bylo.

Zobrazit celou diskusi