Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krásku napadli její dva rotvajleři: Kvůli bakteriální infekci hrozí, že zemře!

Autor: štt - 
30. září 2023
16:58

Pár rotvajlerů napadl svou majitelku Nikitu Pillovou v jejím domě v Perthu. Její zdravotní stav se po dvou týdnech stále nelepší. Kvůli bakteriální infekci hrozí, že přijde o ruku. Není však vyloučeno, že by mohla dokonce zraněním podlehnout.

K nešťastné události došlo 16. září. Nikita Pillová trávila den se svým párem rotvajlerů, kteří ji zničehonic napadli. Volání o pomoc uslyšeli sousedé, kteří okamžitě zavolali policii. Než muži zákona dorazili na místo, pokusil se jeden odvážný soused psy odtrhnout pomocí zahradní hadice, ale bez výsledku. Aby strážníci ženu dostali do bezpečí, museli obě zvířata zastřelit.

Pillová byla po útoku ihned převezena do nemocnice, kde již čtrnáct dní zápasí o život, napsal deník Daily Star. Četná kousnutí jí totiž způsobila bakteriální infekci, s níž si lékaři nevědí rady.

Rodina již založila veřejnou sbírku na GoFundMe, kde postupně zveřejňují nové informace o vývoji onemocnění. „Podstoupila již pět operací, trvajících celkově 13 hodin, a nespočet dalších ji ještě čeká,“ napsali její zástupci před několika dny. 

I když vše dobře dopadne, ještě ani zdaleka není vyhráno. Dívku čeká rehabilitace, která bude „bolestivá, zdlouhavá a nákladná“. Rodina proto shání peníze všude, kde se dá. Zatím se podařilo vybrat v přepočtu necelých čtvrt milionu korun.

Video  Který pes je ten nejchytřejší? - MVDr.Alexandra Bulková  - Videoredakce ženských titulů
Video se připravuje ...

Eva HÁDĚ ( 7. října 2023 04:50 )

Meli jsme rotwika 12 let, mel polovicni vycvik. Vycvik "na ostro" jsme nechteli. Mazel, vernej a smysl pro spravedlnost - byl uzasnej. Jj 2 uz je smecka a zrejme jeden z nich je Alfa. Majitelka se zrejme mezi ne primotala,kdyz si neco resili mezi sebou ti 2. A navic to nezmakla ve vycviku.

diskutujici ( 5. října 2023 18:24 )

Klasika, on je hodňoučký, v životě by nikoho nanepadnul. No, ještě že nikoho jiného, jenom paní majitelku.

milan1203 ( 3. října 2023 11:24 )

Zakazat chov ,,,,,,,,,,,,,,, bojovych plemen ...............

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání