Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ze zoologa se vyklubal zoofil: V mučírně před kamerou znásilňoval psy!

28. září 2023
22:21

Jednapadesátiletý zoolog Adam Britton si na své zahradě z přepravního kontejneru postavil mučírnu, kde zneužil nejméně 42 psů. Britský expert na krokodýly se u všeho natáčel, své zvrácené záběry sdílel na internet pod pseudonymem Monstrum.

Adam Britton (51) vyrostl v západním Yorkshiru a v dospělosti se přestěhoval do Austrálie. Platil za uznávaného odborníka na krokodýly. Britton kdysi dokonce ve svém domě přivítal známého televizního moderátora, přírodovědce a popularizátora vědy Davida Attenborougha. Setkali se v době, kdy Britton na svém kanálu na sociální síti telegram pod pseudonymy Monstrum zveřejňoval hrůzné záběry týrání psů! 

Přírodovědec začal s týráním a znásilňováním psů v ponurém kontejneru přestavěném na malou mučírnu v roce 2014. Až do svého zatčení v dubnu 2022 zneužil minimálně 42 psů. Ve videích je nazýval „sexuální hračky“ a na jednom záznamu promluvil o své úchylce jako o něčem, co musel dlouho potlačovat. „V posledních několika letech jsem to opět musel vypustil ven a teď nemůžu přestat. Nechci.“

Ženatý zoolog tajil svůj zvrácený dvojí život i před svou ženou. Erin, ochránkyně divoké zvěře, pomáhala v řadě projektů týkajících se mořských želv a počítání krokodýlů. Nic nenasvědčuje tomu, že by bioložka o zločinech svého manžela cokoli věděla.

Adam Britton se u soudu přiznal nejen ke 47 případům týrání zvířat, ale také ke čtyřem případům zpřístupnění a předávání materiálů o zneužívání dětí, včetně materiálů o batolatech, která jsou nucena k nemravným činům.

Podrobnosti Brittonových zločinů jsou tak děsivé, že předseda soudu Michael Grant musel vyzvat veřejnost i bezpečnostní personál, aby opustili soudní síň ještě předtím, než žalobci nastíní zvrácená fakta případu. „Tyto skutečnosti obsahují důkazy popisující perverzní kruté činy, které jsou konfrontující a znepokojující a podle mého názoru mohou způsobit nervový šok,“ varoval soudce.

hafblaf ( 3. října 2023 19:48 )

Jeho utratit a zveřejnit jeho odběratelé.

gizela.kulenova ( 29. září 2023 13:31 )

Neobvyklý influencer.

Kolik odběratelů má jeho kanál?

Moly28 ( 29. září 2023 11:29 )

I když on by si to vlastně s tím oslem užil. Tak rovnou k těm lvům.

Moly28 ( 29. září 2023 11:28 )

Vypustit do ohrady s nadrženým oslem, ať si to taky užije. A pak hodit lvům.

naidka ( 29. září 2023 08:51 )

Svinské prase, ani to nečtu.

Zobrazit celou diskusi