Lucie N. musí 28. dubna nastoupit do vězení kvůli vyhrožování, jehož se měla dopustit na známém. „Prostřednictvím sms jsem mu vyhrožovala třeba tím, že mu uříznu hlavu. Chtěla jsem po něm třicet tisíc a on mi je nechtěl dát. A za ty esemesky mě nahlásil, tak mě odvezli, dali to k soudu, kde jsem dostala peněžitý trest ve výši pět tisíc korun,“ vysvětlila v bizarním rozhovoru pro web eXtra.cz. Peníze nezaplatila, a tak jí napařili 50 dnů za mřížemi. 

Za vyhrožováním stálo znásilnění?

Osminásobná máma prozradila, že vyhrožovat měla jistému Dušanovi D., kterému poskytovala sexuální služby. K tomu ji prý nutil manžel Michal, který ale vše zároveň bral jako nevěru a silně na partnerku žárlil. Prostituci se měla Lucie věnovat po dva roky. 

Webu Antiyoutuber.cz teď prozradila údajné detaily o tom, proč vlastně muži vyhrožovala. „Znásilnil mě. Nutil mě do sexu,“ vytáhla drsné obvinění.

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

A v rukávu měla ještě jedno eso – tentokrát vůči svému manželovi Michalovi. Ten měl totiž údajně sexuálně zneužívat její malou dceru.  

Kauza zneužívání

Celá kauza začala během živého streamu, během něhož Michal na manželku naštvaně křičel: „Ty se mnou podruhé přijedeš k naší známý a tam o mně řekneš, že jsem ti zneužil dceru jo?!“ 

Lucie odpověděla, že byl Michal po 20 minut zavřený s holčičkou v prádelně. „No tak ono, když se většinou věší koš a půl prádla a věší ho desetiletá holka, která nedosáhne na šňůry, tak dobrý no,“ blekotal rozzuřeně.

Webu Antiyoutuber.cz posléze obvinění zopakovala a zdá se, že na něm trvá. „Michal začal postupně malou osahávat,“ říká máma. Údajně prý byla přímo u toho, když k osahávání holčičky došlo. 

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností! FTV Prima

Fotogalerie
24 fotografií