Lucie nedávno na tiktoku přiznala, že musí za mříže, a vyzvala všechny své přátele i sledující, aby se s ní v případě zájmu přišli rozloučit 28. dubna. Na svobodu by se máma osmi dětí měla vrátit o 50 dní později. 

Příčinou uvěznění je nezaplacená pokuta 5 tisíc korun, kterou dostala kvůli vyhrožování svému známému. „Prostřednictvím SMS jsem mu vyhrožovala třeba tím, že mu uříznu hlavu. Chtěla jsem po něm třicet tisíc a on mi je nechtěl dát. A za ty esemesky mě nahlásil, tak mě odvezli, dali to k soudu, kde jsem dostala peněžitý trest ve výši pět tisíc korun,“ přiznala pro eXtra.cz v bizarním rozhovoru.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností! FTV Prima

Svěřila se také, že ji nástup do věznice velmi děsí. Manžel Michal, se kterým jsou prý už jen přátelé, ale stále spolu bydlí, jí totiž prý vyhrožuje, že jí z pobytu za mřížemi udělá peklo. Sám už v minulosti seděl, když ho odsoudili za vraždu. „Dnes to budu dávat na policajty,“ informovala Lucie, že výhrůžky nenechá jen tak. 

Manžel ji nutil k prostituci

Celá kauza je ale ještě zamotanější. „Já se nebojím toho prostředí, ale těch lidí. Jsem pořád slavná. A jdu si sednout jenom kvůli manželovi. Jenom kvůli němu jsem musela prodávat své tělo, musela mu dávat prachy, výplatu, důchod, jenom kvůli němu jsem vyhrožovala. A on za mě nebyl schopný zaplatit pět tisíc korun? Jdu tam vlastně za něj. Ke všemu mě navedl on,“ šokovala.

K prostituci ji prý manžel nutil dva roky, zároveň ale záležitost bral jako nevěru a dodnes kvůli tomu žárlí. „Měla jsem jenom jednoho stálého frajera, se kterým jsem to dělala. A tomu jsem právě vyhrožovala,“ přiznala. 

Boj o děti

V tom, co bude dělat po propuštění, má jasno už teď. „Začnu úplně znova. Hlavně začnu bojovat o děti, abych je dostala zpátky. Teď jsou v dětském domově,“ svěřila se. 

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií