Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sexy babča (64) s vnučkou šokovaly sociální sítě: Podle fanoušků vypadají spíš jako sestry!

Autor: rc - 
23. září 2023
20:35

Lesley Maxwellová už oslavila čtyřiašedesáté narozeniny, ale na svůj věk rozhodně nevypadá. Australanka miluje fitness a v posilovně tráví každou volnou chvíli. Často ji tam doprovází i její vnučka Tia Christofiová. Lesley se na sociální síti instagram pochlubila fotkou s krásnou Tiou. Šokovaní fanoušci nemohli uvěřit, že se skutečně jedná o babičku s vnučkou. Vypadají prý spíš jako sestry!

Největší vášní Lesley Maxwellové je fitness! Australanka v posilovně tráví každou chvíli a dokonce pracuje jako osobní trenérka. Na sociální síti iInstagram ukazuje své vyrýsované tělo a její fanoušci, kterých je víc než 138 tisíc lidí, nevěří, že už oslavila čtyřiašedesáté narozeniny.

Vášeň pro fitness zdědila i její vnučka Tia Christofiová. Stejně tak jako její babička, i ona je aktivní na instagramu. Má víc než 226 tisíc fanoušků. Tia má s babičkou hezký vztah a tak si spolu často zajdou zacvičit. Lesley nedávno na instagramu publikovala fotografii z posilovny, kde je právě s Tiou.

„Moje vnučka a já sdílíme lásku ke zdraví, fitness a oblečení,“ napsala ke snímku a způsobila poprask! Fanoušci nemohli uvěřit, že se jedná opravdu o babičku s vnučkou. Vypadají prý podle nich spíš jako sestry. „To je tvoje vnučka?“ divil se jeden z fanoušků. „Můj bože, vypadá jako tvoje sestra,“ žasl další. „Když má babička silnější tělo a lepší postavu než vnučka,“ napsal další.

Video  Influencerka Tia Christofiová ukázala babičku.  - TikTok/ tiachristofi
Video se připravuje ...

Uživatel_5634767 ( 25. září 2023 17:50 )

Ježíš Blesk je nemožný, vychvaluje každou až do nebes a přitom realita je úplně jiná. Postava dobrá pokud je bez retuše ale obličej není mladší ani omylem.

Moly28 ( 25. září 2023 17:18 )

Jako dobrý, ale jasně, že s filtry. Ti, co napsali, že sestry, by si měli dojít k očnímu. Ale jinak super

Zobrazit celou diskusi