Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Fitness babička si užívá i ve zlatých letech: „Je mi 65 a mám nejlepší sex mého života!“

Autor: kur - 
19. září 2023
23:01

Profesionální modelka v bikiny fitness Bobbi Parker (65) si užívá nejlepší sex svého života i ve svých zlatých letech. Chlubí se, že s mužem má několikanásobný orgasmus během každého sexu, díky čemuž si udržuje mladistvý vzhled a energii.  

Blonďatá kráska je v manželství se svým mužem již sedmým rokem a nemůže si ho vynachválit. „Díky intimitě, kterou sdílím se svým manželem Deanem, cítím hlubokou blízkost a bezpečí na tolika úrovních, že si teď při každém našem sexu užívám několikanásobný orgasmus,„ svěřila se Bobbi.

Fitnesačka léta bojovala se svou váhou a je přesvědčena, že hluboké spojení s partnerem spolu se zaměřením na své fyzické a duševní zdraví jí umožnilo mít nejlepší sex ve zlatých letech - a tato ohromující vášeň je klíčem k elegantnímu stárnutí, svěřila se pro New York Post.

Bobbi motivuje své vrstevnice, které pomalu vstupují do seniorských let, aby se nenechaly zastrašit stereotypy stárnutí „fit bez ohledu na věk“. Doporučuje ženám si udržovat formu a ohebnost, kterou si dokážou vybudovat v každém věku. Parker dodává, „silné sexuální spojení je neoddiskutovatelným klíčem k dobrému stárnutí.“ Dvojnásobná mamina doufá, že její rady pomůžou starším ženám se dostat do vytoužených křivek – i k nejlepšímu sexu.

Věří, že sex je „jeden z nejvíce přehlížených aspektů života.“

zuzakirsch ( 21. září 2023 07:06 )

Asi bych takovou babičku nechtěla. 🤮👎

Zobrazit celou diskusi