Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Influencerka pobouřila názorem na partnerské soužití: Co vzkázala?

Autor: kur - 
6. listopadu 2023
22:04

Linda Andradová (23) z Kalifornie nedávno sklidila vlnu kritiky, když se objevila v pořadu Truly's Love Don't Judge. Třiadvacetiletá dívka prozradila, že je dle svých slov tradiční manželkou, která nepracuje a neplatí účty. Podle krásky by se ženy měly především starat o domácnost. O finance by se měl starat muž. Toho si hýčká. 

Mladá influencerka v domácnosti vaří a uklízí, její milovaný Ricky vydělává. „Rozmazluji ho, vařím mu jeho oblíbená jídla a dbám na čistotu v domě,“ popsala. Na oplátku jí manžel dává každý měsíc procento ze svého výdělku. „V životě jsem nezaplatila žádný účet. Ani nevím, jak zaplatit hypotéku. Účty jsou pro mě tak nepodstatné,“ svěřila se deníku Daily Mail. 

Manželé se poprvé setkali poté, co Linda začal chodit do posilovny, kde Ricky pracoval jako trenér. Jsou spolu téměř osm let. Pár „do toho praštil“, když bylo Lindě pouhých 19 let, a rychle se vžila do role ženy v domácnosti.

Ricky se v reality show svěřil, že vydělává v přepočtu přes tři miliony korun měsíčne. „Vydělává tolik peněz, že jsem nemusela pracovat a dávalo mi větší smysl zůstat doma,“ svěřila se Linda. Hvězda sociálních sítí se nyní pravidelně chlubí svým bohatstvím na internetu. „Myslím si, že moderní vztahy, které fungují půl na půl, jsou nešťastné. Není to přirozené,“ dodala.

Ruzena Karaskova ( 8. listopadu 2023 18:01 )

A co bude dèlat, až se mu zprotiví, najde si jinou, zestàrne? Asi služku doživotně.

Eva Bokrová ( 7. listopadu 2023 02:01 )

To se mi líbí a souhlasím s ní. Je to tradiční způsob manželství.

Zobrazit celou diskusi