Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Známý dárce spermatu opět šokuje: Na cestě mám 8 dětí a chci zplodit další!

Autor: pma - 
15. září 2023
22:39

Američan Kyle Gordy (32) se stal díky darování spermatu otcem více než 69 dětí. K dárcovství se Gordy hrdě hlásí. Před časem se ale nechal slyšet, že svou „kariéru“ pověsí na hřebík, najde si lásku a usadí se. To mu ale dlouho nevydrželo. Gordy má na cestě dalších osm dětí a znovu touží po dalších.

Darovat sperma chodí Kyle Gordy (32) z kalifornského Los Angeles už téměř deset let. Prvním, komu v roce 2014 pomohl s početím, byl lesbický pár. Za devět let pomohl s početím už více než 150 rodinám a díky němu se narodilo více než 69 dětí. S několika z nich se dokonce osobně setkal. „Baví mě pomáhat lidem a vidět ty šťastné děti vyrůstat,“ svěřil se před časem Gordy, který si za darování spermatu od rodin navíc nic neúčtuje.

Před časem se ale Američan svěřil s jistými pochybami a rozhodl se přehodnotit svůj život. V červnu letošního roku se nechal Gordy slyšet, že svůj kontroverzní koníček pověsí na hřebík. Rád by se prý usadil a našel si životní lásku. „Mimo dárcovství jsem takřka neměl sexuální život,“ postěžoval si před časem muž.

O čtvrt roku později ale Gordy vzal lidově řečeno „zpátečku“. V současné chvíli je prý na cestě dalších osm dětí, které Američan v uplynulých měsících zplodil. Nadcházející maminky jsou navíc ze čtyř různých kontinentů – Evropy, Asie, Severní Ameriky a Austrálie. V tom, že budou Gordyho děti žít po celém světě má muž neskrývanou radost. „Bude zajímavé vidět děti vyrůstat v odlišných kulturách a slyšet, jak mluví jinými jazyky,“ sdělil pro britský Daily Mirror Američan.

Popsal také, proč se rozhodl s darováním spermatu i nadále pokračovat. „Nemyslím si, že jsem připraven s dárcovstvím přestat. Možná v budoucnu znovu změním názor, ale zatím s tím nepřestanu,“ svěřil se závěrem Gordy.

Video  Video: Od početí k narození. Jak vypadá vývoj dítěte  - StorytellerMedia/Youtube; Photo Shutterstock
Video se připravuje ...

krapotkin ( 16. září 2023 10:46 )

Jen počkej, chlapče, až budou všechny maminy chtít po tobě alinemty - Agaátě se radši vyhýbej.

Zobrazit celou diskusi