Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dylan kvůli dluhům daroval sperma: Nyní je otcem 96 dětí a je odhodlaný je všechny najít

Autor: fik - 
30. srpna 2023
17:28

Dylan z americké Atlanty byl během studií na vysoké škole, když byl ještě nezletilý, zatčen za pití alkoholu. Jeho rodiče však odmítli uhradit náklady na právníka a Dylan se rozhodl darovat své sperma. Po světě teď chodí 96 jeho dětí a Dylan má v plánu všechny najít a být součástí jejich životů. Zatím se setkal s pětadvaceti. 

Dylan Stone-Miller se během studia psychologie na vysoké škole v Atlantě dostal do křížku se zákonem. Jako nezletilý byl zatčen za konzumaci alkoholu a jeho rodiče odmítli pokrýt výdaje na právníka. Student se tedy rozhodl vydělat si jiným způsobem. 

V průběhu šesti let učinil několik dárcovství spermobance v Atlantě. Každý vzorek přitom prodával za více než 2 tisíce korun. Poskytl také souhlas, aby spermobanka mohla jeho budoucím dětem po dovršení 18. roku dát kontaktní údaje. Tehdy jako vysokoškolák dál pokračoval ve svém životě. 

Vše se však změnilo, když Millera kontaktovali adoptivní rodiče jednoho z jeho dětí - dcery Harper. Adoptivní maminka Alicia Bowesová z Kanady biologického otce své holčičky našla pomocí informací na dárcovské kartě a to pouze podle křestního jména a povolání, uvedl deník Mirror.

Telefonát přišel ve dne kanadského Díkůvzdání a Alicia chtěla dárci poděkovat za jeho dar před šesti lety. „Opravdu doufám, že se necítíte být nějakým způsobem napaden, ale je kanadské Díkůvzdání a já jsem Vám jen chtěla říct, jak je Vám moje rodina vděčná.“ 

O měsíc později se mnohonásobný otec rozhodl, že najde všechny své děti. Dylan dal v práci výpověď a začal pátrat po svých potomcích. 

Nejprve se přidal do skupinového chatu na Facebooku pojmenovaného po jeho spermobance, který měl asi 20 členů. Posléze se přidal do dalších skupin, kde bylo více jeho dětí. Vyžádal si tabulkový procesor, který obsahuje jména všech jeho potomků a začal cestovat po světě, aby je všechny mohl poznat. 

Zatím jich potkal 25, včetně Harper, kterou navštívil dvakrát. Je však odhodlaný najít všechny své syny a dcery a být součástí jejich životů.

Video  Letadlo z Alicante na Mallorcu vletělo do bouře.  - instagram/ estelaorts
Video se připravuje ...

 

Kristýna Fla ( 30. srpna 2023 19:19 )

Bát se ho nemusí, když to není evidentně jeho mátka

Kristýna Fla ( 30. srpna 2023 19:18 )

"Adoptivní maminka Alicia Bowesová z Kanady biologického otce své holčičky" - Tak kdo byl tedy biologická matka?

y1xcvbnm ( 30. srpna 2023 19:12 )

foto č.3 je divný popis, to jako má bát jeho mátka???

Zobrazit celou diskusi