Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Turisté na Sardinii v šoku: Mezi dezerty ležela žena politá čokoládou! Hotel to pěkně slíznul

Hosty luxusního hotelu na Sardinii pobouřila žena, která ležela na stole mezi dezerty.
Hosty luxusního hotelu na Sardinii pobouřila žena, která ležela na stole mezi dezerty.  (Autor: LinkedIn)
Autor: rc - 
27. srpna 2023
18:00

Pořádnou kritiku schytal luxusní hotel na Sardinii. Mezi dezerty na stole ležela žena v bikinách politá čokoládou! Pobouřený host Federico Mazzieri, který byl v hotelu ubytován se svou čtrnáctiletou dcerou, sdílel snímek na sociální síti.

Hotel VOI Colonna na italské Sardinii je velmi oblíbený mezi turisty. Nabízí nádherný výhled na moře. V luxusním hotelu pobýval se svou dcerkou manažer Federico Mazzieri, který si ale neodnesl příjemný zážitek. Na sociální síti LinkdeIn sdílel fotografii, která na internetu začala žít vlastním životem. Na snímku je vidět zaměstnankyně hotelu, která leží na stole a je politá čokoládovým sirupem. Mezi dezerty prý ležela nejméně třicet minut.

„Bufet s dezerty u bazénu, na stole dívka „v kostýmu“ pokrytá čokoládou,“ uvedl v příspěvku s tím, že byl v naprostém šoku a z jednání hotelu je „znechucený". K případu se nakonec vyjádřil samotný hotel, který se omluvil. „Vám, vaší rodině a zejména vaší dceři a také našim zákazníkům se jménem celého vedení co nejupřímněji omlouváme,“ stojí ve vyjádření hotelu s tím, že události „hluboce litují“.

Blesk kalkulačka - chystáte se na dovolenou?

 

Video  Stanislava Chlebcová zmizela před 29 lety.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

hynek hynek ( 3. září 2023 07:39 )

🤣🤣🤣

velazquez ( 2. září 2023 23:57 )

A proč tam ležela? To jenom tak na ni uplne zbytecne vylili sirup? Kdyz si predstavim, ze by me polonaheho polili nejakym tlamolepem a vystavili na stole vedle jidla a lezel bych tam jak idiot a lidi by me obhlizeli a delali vtipy. To je prece ponizujici. Ono uz delat cisnika ci servirku a slouzit lidem je prece dost ponizujici prace.

saryk ( 1. září 2023 13:06 )

A? Pointa?

lucie13 ( 29. srpna 2023 13:20 )

Hotel, kde jsou rodiny s dětmi? Kdyby to byl bordel, tak nic proti.

sidneyfoster ( 28. srpna 2023 10:02 )

Spousta turistů si chtěla líznout, ale byli tam s manželkami.

Zobrazit celou diskusi