Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Muž podezříval manželku z nevěry: Za podivným chováním stál nádor na mozku!

Autor: pma, BLK - 
12. září 2023
19:33

Britský manželský pár Andy Hampton (54) a jeho žena Gemma spolu žijí už přes osm let. Společně přivedli na svět čtyři potomky a žili šťastný život až do chvíle, kdy se vloni narodil nejmladší syn Henley. Andy najednou začal ztrácet o svou rodinu zájem a vzal si do hlavy, že ho jeho milující partnerka podvádí s jiným mužem. Gemmě se manželovo chování zdálo tak podivné, až se s ním raději vydala k lékaři. Ten odhalil, že za změnami chování stojí vzácný nádor na mozku.

„Dali jsme se dohromady před téměř osmi lety. Náš vztah byl vždy plný bezpečí a pochopení,“ popsala vztah s manželem Andym Gemma Hamptonová. Idylický rodinný život se během loňského roku začal vytrácet.

Vše začalo tím, když čtyřiapadesátiletý Andy prospal narození čtvrtého potomka, syna Henleyeho. Krátce po jeho narození si Gemma začala všímat velkých výkyvů v manželově chování. „Požádala jsem ho, aby Henleymu vyměnil plenku. Na to mi řekl, že ho bolí hlava a že to musím udělat já,“ uvedla Britka. 

Partnerovo chování bylo čím dál tím víc podivnější. Andy přestával mít jakýkoliv zájem o vlastní rodinu a byl čím dál paranoidnější ohledně jeho vztahu s Gemmou. Začal si myslet, že ho manželka podvádí s jiným mužem a nedokázal mluvit a přemýšlet o ničem jiném. Poslední kapkou bylo, když jednoho dne Andy nedokázal svléknout z deky povlečení. 

Gemma pochopila, že s jejím mužem je zřejmě něco v nepořádku a domluvila mu, aby navštívil svého praktického lékaře. Když se k němu Andy na jaře letošního roku vydal, udělalo se mu po cestě zle a zvracel. Doktor ho následně poslal na vyšetření, které odhalilo hrozivou diagnózu. V Andyho mozku lékaři odhalili zhoubný glioblastom. Jedná se o jeden z nejčastějších a nejagresivnějších mozkových nádorů. 

Krátce na to muž podstoupil operaci a v současné době prochází sériemi chemoterapií a radioterapií. „Okamžitě po operaci se Andyho nálada změnila. Jeho osobnost už zase připomínala starého Andyho. Ulevilo se nám, když jsme věděli, že za jeho podivné chování mohl nádor a naše manželství to ustálo,“ svěřila se Gemma.

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Video  Pět nejčastějších nemocí, na které Češi umírají 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi