Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Divočáci terorizují přímořské město: Pobíhají mezi turisty na pláži a blokují dopravu!

Autor: rc - 
2. června 2023
19:21

Obrovský šok čekal na návštěvníky pláže v polské Gdyni. Radovánky u moře jim překazilo stádo divočáků, kteří se po plaži přehnali jak divoká voda! Ovšem, jak uvádí polský deník, není to nic neobvyklého. Divočáci se prý prohánějí po celém městě.

Po sociálních sítích začala kolovat videa z polského města Gdyně, které leží v Pomořském vojvodství na břehu Baltského moře. Na videích jsou vidět divočáci, kteří pobíhají volně po městě. V pátek 26. června místní obyvatelé i turisté využili pěkného slunného dne a vydali se na místní pláž. Ovšem pohodu jim překazila právě divá zvěř! Stádo divočáků se prohnalo po pláži a lidé jen udiveně zírali.

Podle informací deníku trojmiasto.pl představují divočáci ve městě problém. Na jednom z videí jsou vidět prasata, jak jdou po přechodu na chodník a v dalším pobíhají na chodníku kolem obchoďáku. Zničehonic pak zamíří na hlavní vozovku! Obezřetní řidiči však naštěstí včas zastaví a nechají zvěř projít.

„Znepokojuje mě narůstající problém s divočáky v Gdyni, kteří v posledních dnech pravidelně pobíhají po plážích plných odpočívajících obyvatel a turistů,“ uvedl pro výše zmíněný deník muž vystupující pod jménem Tomasz. „I když divočáci nebývají vůči lidem agresivní, pobíhají rychle ve stádu, mohou náhodně narazit do dítěte nebo dospělého a zranit je nebo v nejhorším případě i zabít,“ dodal.

Video  Stádo divočáků se prohnalo po pláži v Gdyni.  - TikTok
Video se připravuje ...

krapotkin ( 3. června 2023 01:34 )

Něco podobného jsem zažil kdysi v NDR - v kempu v Graal Müritz se peocházeli mezi stany a chatkami, pruhovaná selátka se nechala krmit z ruky a večer se celá rodinka šla vykoupat do moře.

sueng ( 2. června 2023 22:51 )

To je jako v Mostě.

Zobrazit celou diskusi